STORO (Eurosport.no):
– Jeg har fått en del spørsmål om den, så han har fått bra oppmerksomhet han som la den ut.
Det sier Stefan Johansen til Eurosport om videoen som har sirkulert på Twitter de siste dagene. Videoen ble lagt ut av en Fulham-supporter, og døpt «Stefan Johansen: The King of Shithousery».
VM-kvalifisering
Samlet spillerne på banen like etter kampslutt: – Skuffelsen er stor
16/11/2021 PÅ 22:40
Den viser flere «røffe» involveringer fra nordmannen i Championship-klubben, og har fått blandet respons. Men blant Fulham-supporterne har tilbakemeldingene vært utelukkende positive:
– Every team needs a player like king StefJo
– That's brilliant, SteffJo Fulham #culthero
– The highest quality yellow cards. Beautiful
– The undisputed KING
– Ahh...it's like watching the greatness of Julian Dicks and Dennis Wise
Se intervjuet med Johansen her (saken fortsetter under):

– Det er jo ikke slik jeg vil fremstå

– Jeg er en aggressiv spillertype, men situasjonene handler jo ofte om å ta ut overganger hvor motstanderen kommer i overtall og kan skape store sjanser. Det er mest for lagets del. Det er veldig sjelden at det noe hodemist-greier, sier Johansen.
28-åringen mener det er mange lag som har noe å lære i akkurat den delen av spillet.
– Jeg har vært med på mange lag hvor vi har vært for snille i de overgangsfasene. Det er i hovedsak det som er baktanken med det, uten at man skal være noe ekstremt stygg spiller. Det er jo ikke slik jeg vil fremstå.

– Det må være en liten «jævel» i deg

I norsk fotball var Johansen stort sett kjent som en elegant playmaker. Etter flere år som utenlandsproff er det mer den hardtarbeidende og oppofrende stilen som har blitt varemerket.
– Jeg har lært mye, kanskje aller mest om kynisme. Det hjelper ikke bare være en teknisk og elegant spiller, det må også være en liten «jævel» i deg. Det er kanskje ikke det fineste å se på, men det er en del av det taktiske gamet i fotballen. Det er nok kynismen og mentaliteten jeg har lært mest av.
– Føler du at det har gått på bekostning av de ferdighetene du ble kjent for her hjemme?
– Nei, det vil jeg ikke si. Jeg har tilrettelagt spillet mitt utifra hvor jeg har vært. Hvis vi tar Championship, hvor jeg er nå, så er det en knalltøff liga uten mye rom for finspill. Jeg skaper fortsatt en del sjanser og har en del målgivende, men det blir nok mer lagt merke til når man tar de gule kortene, gliser Johansen.
VM-kvalifisering
VM-drømmen brast for Norge – sjanseløse i Rotterdam
16/11/2021 PÅ 21:39
VM-kvalifisering
Solbakken fra start – slik stiller Norge mot Nederland
16/11/2021 PÅ 18:40