31. mars stenger det norske overgangsvinduet, og en av de spillerne som er mest interessante den siste uken før vinduet stenger er Vikings Veton Berisha. Forrige uke avslo siddisene et bud på spissen fra svenske Hammarby. Ett bud som var altfor lavt, ifølge sportssjef Erik Nevland.
Morten Jensen, halvparten av trenerduoen i Viking, forstår at det er spekulasjoner rundt Berisha.
Eliteserien
Travle dager for Eliteserie-klubb: – De er i en ugunstig situasjon
I GÅR PÅ 06:54
– Han er på a-landslaget, og det vil alltid være spekulasjoner rundt de beste spillerne i Viking, men vi tar det helt rolig. Han er Viking-spiller og har hvertfall to år igjen av kontrakten, sier Jensen til Discovery.
Intervjet med Morten Jensen kan du se i toppen av saken.
LES OGSÅ: Slik ser du Eliteserien og OBOS-ligaen
Likefullt er Jensen klar på at det er ikke trenerduoen som har siste ord.
– Bjarte (Lunde Aarsheim) og jeg planlegger sesongen med han. Skulle det komme et bud, eller at klubben ønsker å selge han må vi forholde oss til det. Da må vi finne en erstatter, fortsetter Jensen.
LES OGSÅ: Midtstopperveteranen fortsetter i Sarpsborg 08
Berisha kom til Viking fra Brann før 2020-sesongen. Tidligere har han også spilt for østerriske Rapid Wien og Greuther Fürth i Tyskland. Skulle spissen ønske et nytt utenlandseventyr er det ikke sikkert Viking setter seg på bakbena.
– Jeg tror han er veldig glad for å være i Viking, og så ønsker han, som alle andre, å maksimere karrieren sin i et kort fotballiv. Skulle det dukke opp et spennende tilbud med gode økonomiske betingelser så har vi også full forståelse for at spillere ønsker seg ut, så får vi håpe at vi kan beholde han såpass lenge at vi får nyte godt av ham også i 2022-sesongen, sier Jensen.
Søndag serieåpner Viking mot Sarpsborg 08. Innen den tid har det norske overgangsvinduet stengt. Jensen har en klar formening om Berisha spiller den, og dermed resten av vårsesongen i Norge.
– Jeg blir veldig overrasket om han ikke er med til seriestart mot Sarpsborg, avslutter Jensen.
Se hva Viking-kaptein Zlatko Tripic sier om lagkompisens fremtid her

– Veton trenger Viking

Eliteserien
Røkke overtar Molde – Gjelsten trekker seg ut
29/06/2022 PÅ 06:52
Eliteserien
Vålerenga-unggutt kastes til ulvene: – Forstår at folk reagerer
29/06/2022 PÅ 06:11