• Følg Molde - Odd på discovery+, onsdag klokken 19!
– Det er definitivt en situasjon vi ikke er veldig «happy» og komfortable med. Det er klart. Alle lag vil merke at så mange gode spillere er borte, og mange har vært og kommer til å være borte lenge. Det er veldig synd for klubben, men ikke minst for spillerne også, sier Molde-direktør Ole Erik Stavrum til Discovery.
For en oversikt Romsdals Budstikke har laget før hjemmekampen mot Odd, der Molde sliter med både skader, karantene og sykdom, viser nemlig at et helt lag med utespillere neppe kan stille til kampen.
Eliteserien
Flere omdiskuterte situasjoner i derbyet: Dette sier dommeren etter kampen
12 TIMER SIDEN
Følgende spillere er enten usikre eller ute mot Odd, ifølge RBnett, som har valgt å sette dem opp etter posisjoner, med henholdsvis en forsvarsfirer og midtbane- og angrepstrio.
Kristoffer Haraldseid, Martin Bjørnbak, Benjamin Tiedemann Hansen, Sheriff Sinyan – Etzaz Hussain, Martin Ellingsen, Eirik Ulland Andersen – David Datro Fofana, Björn Bergmann Sigurdarson, Mathis Bolly.
Avisen skriver at en medisinsk test onsdag morgen vil avgjøre om Bjørnbak blir klar, mens Bolly muligens er med på benken etter sykdom.
Molde trenger å slå tilbake etter fyrverkerioppgjøret der Viking snudde 0-3 til 4-3 lørdag.
Viking leder nå serien med 15 poeng etter å ha spilt seks kamper, mens syvendeplasserte Molde har syv poeng etter sine fem.
Odd følger hakket bak med seks poeng, nede på ellevteplass.
Fra startelleveren sist er det riktignok bare Tiedemann Hansen som er borte, etter det røde kortet han pådro seg.
Derfor håper Stavrum og Molde å likevel kunne stille et slagkraftig mannskap mot telemarkingene.
– Jada, det er slik du må regne med i fotball. Kanskje ikke så mange som vi har akkurat nå, men vi er komfortable med at vi har et kjempegodt lag, med mange gode spillere som skal vise seg frem, sier Stavrum.

Møte med syk Molde-fan satte ting i perspektiv for Ulland Andersen

Eliteserien
Gråtkvalt Løkberg etter sin første utvisning: – Det er mitt ansvar
13 TIMER SIDEN
Eliteserien
Spinnvilt lokaloppgjør hadde alt – Viking-krisen fortsetter etter nytt tap
13 TIMER SIDEN