Populære sporter
All sport
Vis alt

Var reserve før sesongen – nå har AaFK takket nei til nesten 10 millioner

Andreas Hopen

Oppdatert 23/06/2022 klokken 20:08 GMT+2

Etter å ha vært forespeilet en sesong som utfordrer har Isak Dybvik Määttäs karriere skutt fart. Nå kan backen gå for tosifret antall millioner kroner.

Isak Dybvik Määttä (th) feirer 2-1 målet sammen med Fredrik Haugen.

Foto: NTB

På grunn av Covid-sykdom og skader ble Isak Dybvik Määttä kastet inn på laget til Aalesunds FK til første serierunde. Den sjansen har han hatt - og nå er 20-åringen en viktig del av Lars Arne Nilsens lag. Det har også andre klubber lagt merke til.
Nettavisen meldte torsdag at fylkesnabo i nord Molde skal ha bydd nesten ti millioner på 20-åringen, ett bud som senere ble avslått. VG fulgte opp med at også Bodø/Glimt har blitt med i jakten etter ungguttens signatur.
Määttä fikk mye spilletid forrige sesong og stod til slutt med 26 kamper for tangotrøyene, men brorparten av disse kom som innbytter. Så langt i år har vingbacken, som normalt sett er en offensiv kantspiller, spilt elleve kamper i Eliteserien. Samtlige fra start. I tillegg har U20-landslagsspilleren scoret fire mål.

Kan miste Haugen

I tillegg til Isak Määttä har også Sigurd Haugen tiltrukket seg interesse fra utlandet. Klubber i Belgia, Østerrike og Italia har sett på spissen det siste halvåret, og i vinter kom det etter Discoverys opplysninger ett bud fra Lecce på spissen.
Opplysninger Discovery sitter på sier at flere klubber vurderer spissen, uten at det har vært konkrete bud til klubben den siste tiden.
Sportssjef Bjørn Erik Melland vil ikke gå inn på om det har vært bud på de to hete overgangsobjektene.
– Vi har hatt en god sesongstart med et sterkt kollektiv der enkeltspillere har blomstret. Som en følge av det er det naturlig at det er interesse rundt enkelte av dem, men utover det ønsker jeg ikke å kommentere noe mer, sier Melland til Sunnmørsposten.
Sett denne?
picture

Tiltrekker seg interesse: – Klubbens ambisjon er å selge meg

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame