Populære sporter
All sport
Vis alt

Var på utgående kontrakt – nå forlenger kapteinen

Oppdatert 07/10/2022 klokken 15:49 GMT+2

Molde-kaptein Magnus Wolff Eikrem blir værende på Aker Stadion i flere år til.

Magnus Wolff Eikrem

Foto: NTB

  • Se Moldes oppgjør mot HamKam søndag klokken 17.00 på discovery+
MOLDE/OSLO (Discovery):
Magnus Wolff Eikrem blir værende i Molde ut 2025. Han har skrevet under på en treårsforlengelse med klubben han har vunnet tre seriegull og to NM-gull med. Det får Discovery opplyst fredag.
– Jeg er veldig godt fornøyd med å ha med Magnus videre. Det har vært viktig for oss å forlenge kontrakten hans. Han har vært eksepsjonell for oss i år og over lang tid. Det er utrolig godt å endelig ha det på plass, sier Molde-trener Erling Moe til Discovery.
Klubben annonserte forlegnelsen senere fredag ettermiddag. Kapteinen er naturligvis er meget glad for å ha signert en ny kontrakt med klubben i sitt hjerte.
– Først og fremst er jeg utrolig stolt for å fortsette i klubben i tre år til. Jeg er Molde-gutt, som mange andre av gutta på laget, og da er det ekstra gøy at vi gjør det så bra. Det er spennende tider, så jeg gleder meg til fortsettelsen, sier han på klubbens hjemmeside.
Eikrem står med 237 kamper for Molde. Han har notert seg for 79 målgivende pasninger og 52 mål, samt 32 gule kort. Midtbanemannen har loggført nærmere 17.000 minutter for klubben siden debuten i 2011.
Eikrem har 17 A-landskamper for Norge og 40 alderbestemte. Han spilte sist for Norge i 2016, da han startet hjemme mot Belarus og fikk 68 minutter.
Wolff Eikrem har også vært innom Seattle Sounders, Heerenveen, Cardiff og Malmö, samt ungdomsavdelingen til Manchester United.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame