Populære sporter
All sport
Vis alt

Harmeet Singh utvist etter raseriutbrudd: – De var etter meg

Martin Langeveld

Oppdatert 28/02/2022 klokken 15:10 GMT+1

Det kokte over for Harmeet Singh (31) i treningskampen mot Riga.

Harmeet Singh

Foto: NTB

Sandefjord - FC Riga 1-1 (1-0)
– De var etter meg, men det var feil av dommeren å sende meg ut. Det var egentlig like greit, for jeg hadde nok blitt utvist senere sånn som det var utpå der, sier Harmeet Singh til Discovery.
Sandefjord spilte uavgjort mot det latviske laget Riga i treningskampen i Tyrkia mandag formiddag. Men det er ikke resultatet som vil bli husket best.
For selv om William Kurtovic, etter strålende forarbeid av Mohamed Ofkir, hadde sendt de blåkledde i ledelsen, var Harmeet Singh i kranglehumør.

Hisset seg opp

Etter 39 minutter fikk dommeren nok, og sendte Singh ut av banen etter to gule kort på to minutter. Begge for fysisk og verbal frustrasjon etter at han ble taklet.
Det siste kom etter at midtbanespilleren ble felt stygt av russiske Stanislav Krapukhin, som førte til at de havnet i ansiktet på hverandre. De to dyttet på hverandre flere ganger før lagkameratene fikk roet situasjonen.
– Jeg skjønte at de kom til å prøve igjen etter den første taklingen. Han kom oppi meg hode mot hode uten at jeg sa noe, men jeg fikk kortet likevel, forklarer Singh.
Nordmannen og russeren ble tildelt hvert sitt gule kort. Sandefjord slapp likevel å spille resten av kampen med ti mann, etter en avtale med dommer på forhånd om at spillere med rødt kort kunne byttes.

Tøffe forhold

I et høljende regnvær så det ut til at Eliteserie-laget skulle klare å ro i land seieren, men i det 88. minutt dro Karim Loukili seg vakkert inn i banen og hamret inn utlikning.
Det endte derfor 1-1 i det som var «Guttanes» første kamp på treningsleiren i Tyrkia. 6. mars venter det finske laget Helsinhin Jalkapalloklubi, mer kjent som HJK.
– Jeg synes vi gjør en okei første omgang, med litt mer rot i andre. Det blir litt store avstander og det er dårlig vær og alt. Vi tar med oss det positive, en god gjennomkjøring oppsummerer Singh.
Sett denne?
picture

Se Sandefjord sikre Eliteseriespill i 2022

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame