Sandefjord henter tilbake sin gamle toppscorer Rufo. Det melder Sandefjords Blad.
– Endelig, jeg signerer i dag. Etter trening nå skal jeg ned og skrive under kontrakten, forteller Rufo til SB etter fredagens økt på Fevang.
Eliteserien
Fagermo med gladnyhet: – Skal være klare
13 TIMER SIDEN
29-åringen storspilte for Sandefjord etter sin akomst i 2018. Spanjolen scoret syv mål på tolv kamper. Totalt står han med 19 mål på 65 kamper for Sandefjord.
Trener Han Erik Ødegaard er meget fornøyd med signeringen. Rufo må fort innstille seg på at han blir sittende på benken i starten.
– Det har sett bra ut det og vi trenger folk. Så er utfordringen fotballform, kampform eller kall det hva du vil. Men det visste vi om og det er også derfor vi ville ha han her over en lengre periode, men det har som sagt sett bra ut, sier Ødegaard til SB.
Grunnet skader har ikke Rufo spilt en tellende kamp siden slutten av februar.
Ruben Herraiz Alcaraz, eller Rufo som han også kalles, spilte i Sandefjord fra 2018 til februar 2021. Etter Sandefjord gikk turen til Aalborg, før han sto uten klubb 1. juli i år. Rufo har tidligere spilt for Badalona, og Mallorca i flere perioder. For Sandefjord spilte Rufo som en falsk nier, eller en offensiv midtbane.
Har du sett denne?

Tårevåt Hansen etter avskjeden: – Har dårlig samvittighet

Eliteserien
Vålerenga valset over Strømsgodset: – En monsteromgang
13 TIMER SIDEN
Eliteserien
Tangerte seiersrekord - Molde stoppet Tromsøs drømmerekke
15 TIMER SIDEN