Populære sporter
All sport
Vis alt

Signerte for Stabæk i sommer – nå er Høyland klar for Sarpsborg 08

Håkon Brandsnes

Oppdatert 28/03/2022 klokken 11:40 GMT+2

Det ble bare en kort visitt for Martin Høyland (26) i Stabæk. Mandag ble midtbanespilleren klar for Sarpsborg 08.

Martin Høyland

Foto: NTB

  • Se Sarpsborg 08 mot Viking søndag kl 18 på discovery+
– Jeg synes Sarpsborg 08 virker veldig spennende sportslig. Jeg er veldig fristet av hele totalpakka og det sportslige opplegget som virker veldig proft, som skal passe meg veldig bra også med tanke på videre utvikling. Jeg har veldig lyst til å bidra og oppnå noe med Sarpsborg 08, sier Martin Høyland til klubbens hjemmesider.
Midtbanespilleren kom til Stabæk fra Grorud sommeren 2021. Bærumsklubben endte opp med å rykke ned, og allerede nå reiser Høyland videre.
Sportssjef Thomas Berntsen forteller til egne hjemmesider at de ønsket å hente arbeidsjernet da han spilte for Grorud. Nå har han endelig fått sin mann.
Kontrakten til Høyland løper ut 2024.
– I mitt hode var han av OBOS-ligaens klart beste spillere da han spilte for Grorud i 2020. Vi var en av flere Eliteserie-klubber som jaktet han den gang. Han dro til Stabæk på sommeren i 2021, men nå har vi lykkes med å lande ham. Det er vi glade for, sier Berntsen.
Saken fortsetter under videoen.
picture

RBK-sjefen: – Storforlangende å vente at det skal skje på ei uke eller to

For Grorud leverte Høyland seks mål og sju målgivende i løpet av 43 kamper. For Stabæk ble fasit åtte kamper og ett mål i Eliteserien.
– Martin var på sitt absolutt beste da han spilte som dyp midtbanespiller i Grorud. I 2021 fikk han en mer offensiv rolle – først i Grorud, så i Stabæk. Jeg mener han er klart best som en sittende midtbanespiller. Det er der han skal kjempe om en plass hos oss, sier Berntsen.
  • Se Sarpsborg 08 mot Viking søndag kl 18 på discovery+
Det er Høyland glad for.
– Det er i en slik midtbanerolle jeg har hatt mine beste kamper og egentlig alltid har vært. Det er også som en slik type spiller jeg har vært på mitt beste. Å kunne rendyrkes i en slik rolle er noe jeg gleder meg veldig til, sier Høyland.
Sarpsborg 08 åpner sesongen hjemme mot Viking søndag kl. 18.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame