TIL - LSK 1-2 (1-0)
TIL var lenge det beste laget på Alfheim. Hjemmelaget produserte flere sjanser, og styrte det meste av spill. Men Lillestrøm er på toppen av tabellen av en grunn, og viste klasse når de hentet seg inn.
Eliteserien
Ekspertene mener Fagermo sitter utrygt: – Han har ikke mange muligheter igjen
12 TIMER SIDEN
Det hele startet med en vanvittig scoring fra Matthew. Kort tid etter kom 2-1-scoringen til LSK. Mye tydet på at poengene skulle bli med hjem til Åråsen, men TIL og Moses ville det annerledes.
– Det er alltid tungt å glippe poeng på overtid. Jeg føler at vi burde kunne ha kjørt på videre etter scoringen. Totalt sett er det rettferdig at det blir uavgjort. Men irriterende at vi slipper opp, sa LSK-trener Geir Bakke etter kampen.

Hjemmelaget best

Hjemmelaget startet kampen best. Touminen snappet opp ballen fra LSK-forsvaret, og klarte å krangle ballen med seg videre. Pasningen gikk så videre til Kitolano, som avsluttet i nettveggen.
Vi må først ut til det 24 minutt før kampen neste store sjanse kom. Fridjonsson ble spilt vakkert gjennom, og fikk lagt ballen 45 grader ut til Knudsen. Sistnevnte burde hatt en enkel jobb med å putte ballen i nettet fra 12 meter, men skuddet gikk langt over mål.
Ikke så altfor lenge etter var det TIL sin tur. Nok en gang tullet LSK det til i forsvar, og Kitolano fikk snappet opp ballen. Han spilte så videre til Mikkelsen, som kunne avslutte fra skrå vinkel inne i 16-meteren. Skuddet gikk en drøy meter til side for mål.
Like før pause smalt det i Tromsø. Touminen ble spilt nesten helt fri av Yttergård Jensen på venstre siden. Finnen sendte en nydelig pasning til Vesterlund på andre siden av banen, som klart å krangle med seg ballen inn i boksen. Innlegget gikk først via finske Touminen, før den havnet i beina til Kitolano. Sistnevnte hadde ingen problemer med å sette ballen nede i venstre hjørne, og TIL var i ledelsen mot serielederen.
Bare minuttet etterpå var TIL nære ved å doble ledelsen. Midtstopper Gundersen scorer mest på hodet, egentlig bare på hodet, men nå gikk han for et skudd fra 30 meter. Dessverre for TIL gikk skuddet like utenfor.

40 meter

Det var Lillestrøm som startet andre omgang best, og det med en helt ellevill scoring. TILs danske keeper Jacob Haugaard tullet det kraftig til, og sentret ballen rett til Matthew som sto 40 meter fra mål. LSK-spilleren smelte til, og satt ballen i nota. En helt sinnsyk scoring fra nigerianeren.
- En megatabbe fra Haugaard, sa Discovery-kommentator Jan Frode Pedersen.
Etter 71 minutter kunne LSK-fansen juble. Knudsen ble spilt fri på høyrekanten. Han slo inn mot Adams, men ballen gikk via en TIL-spiller. På bakerste kom Dragsnes, som kunne plassere ballen enkelt inn i det åpne nettet.
TIL ga seg ikke uten kamp. For på overtiden skulle Moses dukke opp på bakerste stolpe. Et nydelig friskspark mot bakerste fra dødlinjen skulle treffe pannebrasken til nigerianeren. Det holdt med det, og TIL stoppet LSK sin seiersrekke.
- Det var deilig å få noe ut av denne kampen her. Vi er gode de første 60, så er det en svak 20 minutters-periode. Så er det bra at vi henter oss igjen og får et resultat ut av dette. Guttan fortjente det, sa TIL-trener Gaute Helstrup etter kampen.
Eliteserien
Frustrerte LSK gikk på sesongens første tap – Kapteinen så rødt
I GÅR PÅ 18:02
Eliteserien
To perlescoringer sikret Glimt-seier: – En vill scoring
I GÅR PÅ 17:55