– Det er dårlige nyheter. I forrige uke fikk jeg en ny hjertestans på trening da jeg var på Island, sier Pálsson til kanalen mandag.
Det var i 1. divisjonskampen mellom Sogndal og Stjørdals-Blink i november i fjor at Pálsson, som da var utlånt til Sogndal, falt om etter tolv spilte minutter. Etter at han fikk livreddende førstehjelp ble han fløyet til Haukeland universitetssjukehus i Bergen for videre behandling.
Eliteserien
Adams-dobbel da serieleder Lillestrøm snudde og slo Kristiansund
14 TIMER SIDEN
I etterkant kom det fram at han hadde vært død i fire minutter.
Overfor TV 2 bekrefter han at han har gjennomgått en ny hjertestans på trening hjemme i Island.

– Fortsatt Sarpsborg-spiller

I starten av april snakket Discovery med Sarpsborgs sportssjef Thomas Berntsen. Han bekreftet at Pálsson fortsatt var under kontrakt med Eliteserie-klubben.
– Emil er fortsatt Sarpsborg 08-spiller. Han er på Island og trener seg opp der. I utgangspunktet har han fått klarsignal til å spille fotball igjen, og så får vi se hva slags nivå han kommer tilbake på, sa Berntsen den gang.
Videre fortalte sportssjefen at planen var at Pálsson skulle trene seg opp på Island for å kjenne på nivået før en eventuell retur til Norge.
Berntsen ville ikke uttale for mye rundt islendingens framtid i klubben, men understrekte at det viktigste var at han fungerte normalt i hverdagen.
– Vi får se hvor han kommer tilbake med tanke på fotballkarrieren hans. Det er sekundært, sikkert både for han og for oss. Det viktigste er at han fungerer som menneske.
(©NTB/Eurosport)
Eliteserien
Her får Odd straffe i det 98. minutt
I GÅR PÅ 18:38
Eliteserien
Dramatiske sluttminutter i Skien: Odd sikret seieren på overtid etter omdiskutert straffespark
I GÅR PÅ 18:03