– Da har NFF konkludert etter sine beregninger at vi er 18 minutter short i effektiv kjøring, fra å få utsatt kampen. Vi får håpe at sommertrafikken ikke er ordentlig i gang, sier klubbens daglige leder Espen Bugge Pettersen til NTB.
Norges Fotballforbund har en regel om at reisetiden til en bortekamp ikke skal overskride ni timer, inkludert pauser for sjåføren. Dette går Sandefjord akkurat over, mener Pettersen.
– Det er jo ikke mye å gå på sånn sett. Og de definerer det fra bane til bane. Vi skulle ønske at de kunne se på hvor vi skal sove, for da hadde vi gått over den limiten med fem minutter, sier Bugge Pettersen.
Eliteserien
Nærmer seg retur til Vålerenga
I GÅR PÅ 20:00
Sandefjord frykter nå at de vil få problemer med å komme seg hjem onsdag, noe som igjen kan få innvirkning på bortekampen i Eliteserien mot Sarpsborg 08 søndag kveld.
Bugge Pettersen er oppgitt på NFF.
– Vi opplever det som litt lite fleksibelt. Og så håper vi det ikke blir noe krøll på vei hjem, det er det vi er mest redd for. I og med at vi har kamp igjen på søndag, og hvis vi da skulle få problemer tilbake, føler vi kanskje ikke at de har vurdert helheten, sier den tidligere keeperen.
Da NTB snakket med Sandefjord-toppen ved 13.30-tiden tirsdag, var bussen snart klar for avgang i retning Trondheim.
(©NTB)
Eliteserien
Sterk andreomgang sikret nok en VIF-seier – klubbens beste periode på 12 år
07/08/2022 PÅ 19:53
Eliteserien
Sarpsborg ned i nedrykkskampen: – Begynner å bli «mayday, mayday»
07/08/2022 PÅ 17:52