Odd - Tromsø 2-0 (1-0)
38-år gamle Espen Ruud viste søndag at han fortsatt blir å regne med på målpoengsfronten.
Eliteserien
Travle dager for Eliteserie-klubb: – De er i en ugunstig situasjon
I GÅR PÅ 06:54
– Det er fortsatt gøy, da er det bare å fortsette. Det var deilig å se at den gikk i nettaket, jeg tenkte bare at jeg skulle treffe mål, sier Ruud etter kampen.
Scoringen kom allerede etter syv minutter, hvor et Ruud-innlegg gikk helt over til Joshua Kitolano. Indreløperen slo høyt inn, så langt at høyrebacken fikk ballen igjen, og da dundret evigunge Ruud inn ledelse.
Saken fortsetter under videoen.

Roser veteranen Ruud (38) – så gjør han dette

Med halvtimen spilt var Ruben Yttergård Jennsen nære, etter å ha tråklet seg forbi flere Odd-forsvarere, men skuddet gikk like utenfor. Samme gjaldt spissen Moses Ebiye, hvor headingen fra seks meter gikk til side for mål.
Da doblet heller Odd ledelsen i den andre omgangen etter utsøkt spill. Odin Bjørtuft kom løpende langs høyresiden og la et strøkent innlegg langs gresset til Jevtovic, som smadret ballen i mål fra 3-4 meter.

– Stolt

Tromsø presset på for redusering, hvor August Mikkelsen, Niklas Vesterlund Vesterlund og Jenssen hadde sine muligheter, men Odd sto imot, og fikk en strålende start på Eliteserien 2022.
– Jeg er stolt av guttene i dag. Ikke alt klaffa, men det som klaffa var at vi omstilte oss til neste situasjon raskt. Vi viser imponerende forsvarsspill mot et lag som spiller bra, sier Paco etter seieren.
Stemningen var en helt annen i Tromsø-leiren som måtte gå slukøret av banen uten poeng.
– Vi er ikke fornøyd det er vi ikke. Vi har litt for stor avstand i oss som gjør at de får spille på sine styrker. Vi har muligheter hvor vi må forsyne oss enda mer. Det føles som det er oss selv det går på, sier TIL-trener Gaute Helsttrup.
– Det er en åpen kamp, kanskje litt for åpen etter det vi ønsker. Vi skaper mange muligheter men får ikke målet som gjør at vi er med i kampen, følger kaptein Ruben Yttergård Jenssen opp.
Eliteserien
Røkke overtar Molde – Gjelsten trekker seg ut
29/06/2022 PÅ 06:52
Eliteserien
Vålerenga-unggutt kastes til ulvene: – Forstår at folk reagerer
29/06/2022 PÅ 06:11