Trondheim (Discovery):
– Det er ganske skuffende. Jeg forventet ikke at det skulle være så lenge, men sånn er det. Jeg må bare ta det som det kommer framover, sier Sam Rogers om skaden, da Discovery møter han på Lerkendal.
Eliteserien
Ekspertene mener Fagermo sitter utrygt: – Han har ikke mange muligheter igjen
11 TIMER SIDEN
Midtstopperen, som ble hentet til Rosenborg i februar, må regne med 6-8 uker på sidelinjen. Det kunne Rosenborg-lege Olav Aas fortelle tidligere mandag. Det er snakk om en muskelskade i låret, som forsvarsspilleren fikk i treningskampen mot Tromsø søndag.
Amerikaneren forteller at han har hatt fem gode uker i trondheimsklubben og at skadenyheten kom som et «slag».
– Mine første tanker var at jeg kunne være tilgjengelig til første kamp. Nå skal jeg bare følge planen og i beste fall er jeg tilbake før.

Eksperten stempler RBK-sesongen som en «dunderfiasko»

– Trist

– Det er trist for Sam og oss, dessverre er dette en del av fotballen. Vi er nok ikke den eneste klubben som har skader og det er derfor du har en stall, sier Kjetil Rekdal, før han prøver seg på et ordtak:
– Det gir mulighet for andre til å ta den plassen, «den enes død er den andres brød».
Det har vært et innholdsrikt år for 22-åringen, som på kort tid gikk fra å være en kontraktløs fotballspiller som etterhvert fikk spille for Oklahoma. I fjor sommer ble han hentet til Hamar, før han nå sluttet seg til Rosenborg fra februar av.
– Jeg har jobbet fem år mot dette og det har vært litt av en reise. Det var mye som skjedde plutselig, men det har vært veldig bra så langt. Det er en stor overgang for meg, man må ta mulighetene man får, sier RBK-spilleren.
– Hvor ender reisen?
– Forhåpentligvis spiller jeg veldig godt her og kan spille i en av de beste ligaene i verden. Hvis ikke kunne jeg gjerne tenke meg å bli her, sier Rogers og legger til:
– Først må jeg komme tilbake på banen. Det er det jeg tenker på nå, sier han målrettet.
Eliteserien
Frustrerte LSK gikk på sesongens første tap – Kapteinen så rødt
I GÅR PÅ 18:02
Eliteserien
To perlescoringer sikret Glimt-seier: – En vill scoring
I GÅR PÅ 17:55