Saken oppdateres!
Markus Solbakken signerte mandag en fireårskontrakt med Viking, skrev klubben på Twitter, med et bilde av midtbanespilleren.
Eliteserien
Eksperten i ekstase over Eliteserie-lag: – Makan til elektrisk!
20 TIMER SIDEN
– Dette er jeg veldig, veldig glad for. Dette er stort for meg å vite at jeg skal spille for en så stor og bra klubb som det Viking er. Jeg håper å bidra med mine ferdigheter både på og utenfor banen. Jeg håper å være en sjef på midtbanen. Det er derfor jeg kommer hit, sa Solbakken.

Måtte slette tweeten

En drøy time senere måtte klubben slette tweeten igjen. Stabæk svarte på tweeten til Viking og påpekte at avtalen ikke var klar.
– Fin gutt, ålreit bilde - men denne avtalen er jo ikke klar?
Og fulgte siden opp med denne:
– Hei Vikings medieavdeling. Send gjerne DM (telefon fungerer også) til oss angående spillerkjøp, så kan vi kommunisere dette på den riktige måten - NÅR ting er klart.
Discovery har ikke lykkes i å komme i kontakt med sportssjef i Viking Erik Nevland, samt Stabæks hovedtrener Eirik Kjønø og sportssjef Torgeir Bjarmann, uten å lykkes.
Saken fortsetter under Twitter-meldingene:

– Elendig intern kommunikasjon

Viking la seg flat like etterpå.
– Viktig info. Det gikk fort i svingene her på stadion. Elendig intern kommunikasjon. Beklager dette. @Stabaek. Vi kommer sterkt tilbake, skrev klubben.
21-åringen erstatter midtbanespilleren Joe Bell som nylig gikk til Brøndby. Hvis avtalen blir klar da, vel og merke.
Solbakken kom til Stabæk fra HamKam før 2021-sesongen. Bærums-klubben rykket ned til OBOS-ligaen etter fjorårets sesong.
Sett denne?

Tror situasjonen vil forfølge Viking-keeperen resten av karrieren: – Patetisk

(©NTB) / Discovery
Eliteserien
Flere profiler forsvinner: Dette er sommerens overganger så langt
20 TIMER SIDEN
Eliteserien
Travle dager for Eliteserie-klubb: – De er i en ugunstig situasjon
I GÅR PÅ 06:54