• Følg Eliteserien på discovery+ og Eurosport Norge
Odd - Lillestrøm 1-2 (0-0)
Tom Pettersson sendte de tilreisende til himmels med sin overtidsscoring i Skien. Det ble svenskens tredje mål så langt i sesongen
Eliteserien
Sterk andreomgang sikret nok en VIF-seier – klubbens beste periode på 12 år
I GÅR PÅ 19:53
– Jeg var så sliten. Så å få det målet på slutten var helt fantastisk, sa matchvinner Tom Petterson til Discovery etter seieren i Skien.
Se høydepunktene fra kampen her. Saken fortsetter under videoen.

Se høydepunktene: Dødballmagi da Pettersson og Åsen sikret LSK tre poeng på overtid

Tung avskjed

Etter en relativt sjansefattig første omgang tok kampen fyr etter en drøy time. Da tok innleide Magnus Knudsen bortelaget i føringen.
Lillestrøm skulle ikke klare å holde på ledelsen lenge. I sin siste opptreden foran hjemmepublikummet stanget Tobias Lauritsen inn 1-1 på et godt innlegg fra Conrad Wallem.
På overtid sørget midtstopper Pettersson for at de tre poengene likevel ble med hjem til Romerike. Svensken stanget inn fuglas andre mål to minutter på overtid.
– Det er egentlig en bra match, så det er jævlig surt, sa Odds Tobias Lauritsen etter sin siste hjemmekamp for de hvitkledde.
Etter rundens seier har Lillestrøm en foreløpig 2.-plass på tabellen. Odd ligger på en 8.-plass.
Førstkommende torsdag reiser LSK til Finland og Seinäjoki for å bryne seg på SJK i kvalifiseringen til conferenceligaen. Odd skal på sin side til Nordmøre og spille mot tabelljumbo Kristiansund om én uke.
(NTB/Eurosport)
Eliteserien
Sarpsborg ned i nedrykkskampen: – Begynner å bli «mayday, mayday»
I GÅR PÅ 17:52
Eliteserien
Glimt filleristet Odd: – En maktdemonstrasjon fra start til slutt
06/08/2022 PÅ 15:51