– En spiller som Ylldren Ibrahimaj er alltid aktuell for Viking, men akkurat nå er timingen dårlig ettersom vi har nok spillere i den posisjonen. Mange klubber er nok interesserte, men vi må se på vårt behov og vurdere ut ifra det, sier Vikings sportsjef Erik Nevland til Discovery.
I januar i fjor dro Ibrahimaj fra Viking til den russiske toppklubben Ural Yekaterinburg - som han nå skal ha terminert sin kontrakt med ifølge Romerikes Blad.
Eliteserien
Eksperten i ekstase over Eliteserie-lag: – Makan til elektrisk!
18 TIMER SIDEN
– Jeg har ingen kommentar til det foreløpig, skriver Ibrahimaj i en tekstmelding til Discovery.
Etter hva RB erfarer, skal Eliteserie-klubb Lillestrøm være på jakt etter 26-åringen.
– Jeg kan ikke kommentere noe på enkeltspillere. Vi jobber med flere og ser etter spillere til flere ulike posisjoner. Vi jobber på nå, sier Lillestrøms sportssjef Simon Mesfin til Discovery

– Tar han imot med åpne armer

Ibrahimaj spilte for Arendal i OBOS-ligaen før han dro seg til Mjøndalen da i samme divisjon i 2018. Etter én sesong med Vegard Hansen og co. signerte han for Viking - hvor han ble en viktig spiller.
Han var med på opprykk til Eliteserien med sistnevnte, og med etter 68 kamper, 16 mål og 18 assister for klubben, signerte han en 3,5 års kontrakt med Ural Yekaterinburg i januar 2021.
Selv om sportssjef Nevland mener det passer dårlig med en Viking-retur på Ibrahimaj, er det andre som gjerne tar han inn i Stavanger-varmen igjen.
– Vi tar han imot med åpne armer. Jeg har sett at Lillestrøm er interesserte, men om han hadde kommet tilbake til oss hadde det vært dritkult, sier Vikings supporterleder Tommy Nærland til Discovery.
– Er det plass til en spiller som Ibrahimaj i Viking nå?
– Hehe, det er veldig mange spillere på den midtbanen nå, så det er en kabal å sette opp. Men han vil helt klart styrke oss, fortsetter Nærland.
Så du denne?

Knalltøff start for Rekdal: Slik spilles de første Eliteserie-rundene

Eliteserien
Flere profiler forsvinner: Dette er sommerens overganger så langt
18 TIMER SIDEN
Eliteserien
Travle dager for Eliteserie-klubb: – De er i en ugunstig situasjon
I GÅR PÅ 06:54