Artikkelen oppdateres!
Odd - Haugesund 0-4
Odd er oppe i fire strake tap etter en fin innledning med seks poeng på tre kamper. Trener Pål Arne «Paco» Johansen står i en stim som ligner avslutningen på forrige sesong. Da vant Odd bare én av sine siste ti kamper under Jan Frode Nornes.
Eliteserien
Røkke overtar Molde – Gjelsten trekker seg ut
13 TIMER SIDEN
– Vi visste at det kom kontringer i bakrom. Så er det forskjell på å vite og å mestre, sa Johansen til Eurosport etter at laget hans hadde sluppet inn tre baklengs på kontringer imot.
Gjestene tok sin andre seier på rad etter fem åpningstap på rekke i serien.
– Vi får det akkurat som vi vil i denne kampen. Det er maks av det vi kan få ut. Det ser bra ut med fire mål, sa Alexander Søderlund til Eurosport.
Tung start
Søren Reeses heading ga 0-1 etter ni minutters spill. Det var en flott avslutning som ikke var mulig å stoppe for Odd-keeper Leopold Wahlstedt. Mads Sande avsluttet så en kontring med mål. 35-åringen Søderlund sendte pasningen som ga Sande sjansen alene med Wahlstedt. Dermed lå Odd under med 0-2 etter kun 17 minutter.
Hjemmelaget hadde to-tre fine muligheter til redusering mot pause, men det var ikke dagen for Odd.
– Dette var absolutt ikke slik vi ville ha det. Vi hadde planlagt å være på fra start, sa Odds Mikael Ingebrigtsen til Eurosport i pausen.

Mareritt

Og for Odd fortsatte marerittet dagen før 17. mai. Alioune Ndour fikk ballen fra Søderlund og rundet Steffen Hagen før det sto 0-3.
Søderlund kom alene mot stakkars Wahlstedt kort etter: 0-4. Dermed hadde Haugesund scoret på sine fire første avslutninger på mål.
Odd tar den korte turen til Grimstad for et møte Jerv søndag. Samme kveld får Haugesund besøk av tittelforsvarer Bodø/Glimt.
(©NTB)
Eliteserien
Vålerenga-unggutt kastes til ulvene: – Forstår at folk reagerer
13 TIMER SIDEN
Eliteserien
Sandefjord fikk ikke flyttet NM-kamp – manglet 18 minutter
I GÅR PÅ 11:57