Den kroatiske midtbanespilleren, med en fortid i Slaven Belupo, Rijeka, Spezia, Olimpija Ljubljana, Gorica, Astra Giurgiu og Sarpsborg 08, har skrevet under på ettårskontrakt med AaFK. Det er også lagt inn en opsjon på ett år til.
Da AaFK fikk lagt frem hvilke tanker de hadde, var det lenger ikke tvil hvor veien gikk videre for Canadjija.
Eliteserien
Røkke overtar Molde – Gjelsten trekker seg ut
12 TIMER SIDEN
– Treneren og sportsdirektøren la frem prosjektet, og jeg likte virkelig hva jeg hørte. Dette er en klubb med mye energi og entusiasme, noe man ofte tar med seg ved et opprykk. Jeg liker også veldig godt at de er i en utfordrerposisjon, så jeg ser frem til å spille for AaFK, sier 27-åringen i en pressemelding fra klubben.

Er en kriger

Han ankom torsdag og liker det han har sett på den korte tiden han har vært i klubben.
– Jeg er veldig fornøyd og glad for at jeg er her. Det er første gang jeg er i Ålesund, men ting ser veldig bra ut. Jeg gleder meg til å komme i gang, prestere på banen, få resultater og gjøre fansen glade, sier kroatien videre i pressemeldingen.
– Jeg ønsker også å takke Sarpsborg 08 fordi de ga meg sjansen til å komme til Norge slik at jeg fikk muligheten i Aalesunds Fotballklubb også, legger han til.
Han er tydeligvis av typen som lar føttene snakke.
– Jeg liker ikke å snakke om mine egne ferdigheter, men jeg kan si at jeg er en kriger. Jeg gir absolutt alt i kampene og det ser ut som tilhengerne setter pris på det, sier kroaten som har 21 landskamper på U19, U20 og U21.

Imponerte i Sarpsborg

Canadjija kommer fra Sarpsborg 08 hvor han spilte 13 kamper høsten 2021.
– Han er en midtbanespiller med godt driv, som løper mye, er god med ballen og fotballklok. Det er også et stort pluss at han kan spille både anker og indreløper, sier trener Lars Arne Nilsen i pressemeldingen.
– Han imponerte der og var med å snu motgang til medgang. Han har stor erfaring fra gode lag og ligaer og har blant annet blitt seriemester i Slovenia. Vi har fulgt han tett over tid og sett mange kamper av han. Vi har også sjekket referanser, så dette har vært en god og grundig prosess. Jeg er veldig glad for å få han til AaFK, for vi har jobbet lenge for å få han hit, legger han til.
Sportslig leder Bjørn Erik Melland tror Canadjija vil tilføre Aalesund mye bra.
– Prosessen med Dario har vart flere uker, og vi er glad for at han nå endelig er AaFK-spiller. Han kommer til å bli en nyttig tilvekst i form av at han tilfører midtbaneleddet vårt andre egenskaper enn hva vi allerede har, og vil dermed gjøre oss mer komplementære, avslutter Melland i pressemeldingen.
Eliteserien
Vålerenga-unggutt kastes til ulvene: – Forstår at folk reagerer
12 TIMER SIDEN
Eliteserien
Sandefjord fikk ikke flyttet NM-kamp – manglet 18 minutter
I GÅR PÅ 11:57