• Se Vålerenga mot Strømsgodset lørdag klokken 18.00 på discovery+ og Eurosport Norge
Vålerenga-lege Erik Rosenlund forteller til Discovery at det går fremover på skadefronten, men at det fortsatt er litt tidlig å fastslå hvem som er spilleklar til helgens kamp mot Strømsgodset.
– Det går fremover. Alle er tilbake i trening, men vi må vente til i slutten av uken for å se hvem som er tilgjengelig for kamp. Vi tar ingen sjanser.
Eliteserien
Kom ikke til enighet om ny kontrakt – nå takker landslagsspilleren for seg
03/12/2022 KLOKKEN 14:52
Nøkkelspilleren i forsvaret, Stefan Strandberg, måtte byttes ut i seriekampen mot Kristiansund i runde 22 etter å ha holdt seg til lysken. Det førte til at han måtte melde forfall til landslagets kamper mot Slovenia og Serbia. Osame Sahraoui pådro seg også en skade i kampen mot Sandefjord da han måtte byttes ut etter 43 spilte minutter.
Se høydepunktene fra maktdemonstrasjonen mot Sandefjord øverst i saken!
Til Dagsavisen sier Vålerenga-trener Dag-Eilev Fagermo at han krysser fingrene for at Strandberg og Osame Sahraoui rekker lørdagens kamp mot Godset. Rosenlund er mer ordknapp når han blir spurt om tilgjengeligheten til de to nøkkelspillerne, men bekrefter at Henrik Bjørdal er er klar til helgens kamp.
– Jeg kan ikke si så mye annet enn at skader er skader. Bjørdal kan nok være aktuell for kampen i helgen, sier Rosenlund til Discovery.

– Muligheten for medalje øker

Disocoverys eksperter Petter Bø Tosterud og Vegard Hansen mener at Strandberg og Sahraoui tilbake kan være helt avgjørende for hvordan hovedstadsklubben gjør det i de syv resterende kampene av årets Eliteserie-sesong.
– Det er ingen tvil om at Vålerengas mulighet til å ta medalje øker med Strandberg og Sahraoui tilbake. Sistenevnte har vel aldri vært bedre enn før skaden inntraff, mens Strandberg med sitt lederskap gir dem den roen de trenger bak i forsvaret, sier Tosterud og fortsetter:
– Det at disse spillerne er tilbake kan være avgjørende på om Vålerenga får den gode høsten som de håper på.
Vegard Hansen istemmer:
– Når kampene til Vålerenga ikke går helt etter planen så er Strandberg og Sahraoui spillere som står frem både i angrep og i forsvar og kan endre kampbildet på egenhånd, så det at de er tilbake er sannsynligvis helt avgjørende for sesongavslutningen, sier Vegard Hansen.
Se Sahraoui herje med Lillestrøm tidligere i sesongen i videoen under:

Sahraoui lekte med Lillestrøm

Eliteserien
Stortalentet skal på nytt opphold i gigantklubb: – Det har vi ingenting imot
03/12/2022 KLOKKEN 09:34
Eliteserien
Trenerduo forlenger med LSK: – Vi vet at det er mye igjen
30/11/2022 KLOKKEN 14:05