Molde-Lillestrøm 1-2
Ti minutter før slutt og med 1-1 på resultattavla, så felles nemlig Ola Brynhildsen av gjestenes Vetle Dragsnes på 16-metersstreken til Lillestrøm, men dommer Kai Erik Steen blåste ikke for straffe. Det var derimot Discoverys studio svært uenig i.
Eliteserien
Åpner opp om skaden: – Det har vært frustrerende
18/06/2022 PÅ 20:39
– Soleklar straffe. Der blir Molde snytt, konstaterte ekspert Christian Gauseth.
Godt inn i overtiden var det heller de gulkledde kanarifuglene som skal ha marginene med seg, når et frispark fra Gjermund Åsen stusses videre av Hólmbert Aron Fridjonsson og mellom stengene til hjemmelaget.
Lillestrøm vant med det 2-1 i Rosenes by og klatret til toppen av tabellen.
– Det smaker litt ekstra. Vi er en ganske uerfaren gruppe ennå, så det er en veldig fin seier, sa Åsen til Discovery etter kampen.
MFK på sin side hadde vunnet begge kampene i sesongstarten, men måtte gå tomhendte av banen i Molde.
– Det er en tett og tøff kamp. Vi får sørge for å prestere bedre. Vi kan ikke drive på med å syte hver gang ting ikke går vår vei, sa Molde-trener Erling Moe.

Fløy LSK til himmels

Kampen første scoring kom allerede etter 19 minutter da Lillestrøms Igoh Ogbu nesten hoppet over Molde-keeper, Jakob Karlstrøm, og headet ballen inn bak hjemmelagets sisteskanse.
– Det der er enormt duellspill vi ser her. Han går inn med hår og lemmer, og det er sånn der arbeid man vil se av en medspiller, sa Gauseth etter å ha sett LSK ta ledelsen.
Men Molde jaktet utligning, og utligning skulle de også til slutt få.
Etter et presist hjørnespark av Emil Breivik stanget Kristoffer Haugen inn 1-1-målet med 10 minutter igjen på klokka, og kampen om poengene levde i aller høyeste grad.
Men det var Lillestrøm som trakk det lengste strået og til slutt kunne gå seirende av banen.
Eliteserien
Helland med gladmelding før RBK-kampen
17/06/2022 PÅ 12:18
Eliteserien
Kribler i kroppene til LSK-duoen før derbyet: – Gleder meg som en liten unge
25/05/2022 PÅ 06:49