Populære sporter
All sport
Vis alt

Molde seiret etter drømmetreff: – En grei gjennomkjøring

Oppdatert 27/01/2022 klokken 22:12 GMT+1

Magnus Grødem sørget for seier mot Dudelange.

Se drømmetreffet som sikret Molde seieren mot Dudelange

Molde - Dudelange 1-0
Det endte til slutt med seier for Molde i treningskampen mot det luxemburgske laget Dudelange. Magnus Grødem ble matchvinner i 1-0-seieren.
– Det ble litt slik jeg hadde sett det for meg. Vi gjennomfører en bra førsteomgang. Da ligger vi godt både høyt og lavt. Vi skaper også en del potensielle muligheter. Det ble litt mer rotete i andre omgang. Da bytter vi mye, og det blir synlig at vi ikke har jobbet så mye med det offensive, sier Molde-trener Erling Moe til Romsdals Budstikke.
Molde prøver ut en ny 3-4-3-formasjon, og mot Dudelange var fokuset på det defensive.
– Vi spiller vanskelig, spiller på oss brudd og mister ballen fort når vi vinner den. Men i dag var det det defensive vi var ute etter. Alt i alt var det en grei gjennomkjøring for spillerne. Vi holder nullen, som er et viktig moment for det vi skal jobbe fram i år med å slippe inn færre mål, sier Moe til lokalavisen.
Molde gikk tidlig opp i ledelsen etter et drømmetreff av Grødem. Han curlet ballen rundt en Dudelange-spiller, og opp i krysset. Keeperen hadde aldri kjangs på perleskuddet.
Like etter pause så det ut som at Molde skulle få en ypperlig mulighet til å doble ledelsen når de fikk straffe. Linjedommeren var derimot oppe med flagget, og Dudelange slapp unna med skrekken.
Dudelange ville ikke gi seg uten kamp. Pausepraten gjorde godt nytte, og laget presset Molde langt ned på egen banehalvdel store deler av andre omgang. I det 76. og 78. minutt var det Molde sin tur å slippe med skrekken. Dejvid Sinani headet like utenfor mål fra fem meter. De ga seg heller ikke der. Bare to minutter senere sto stolpen i veien fra en utligning.
Dermed endte det til slutt 1-0 til laget fra Rosenes by.
Dudelange kom på andreplass i toppdivisjonen i Luxemburg i fjor. Siden stiftelsen i 1991 har de vunnet serien 15 ganger, sist i 2018-sesongen. De har også kvalifisert seg for Europa League to ganger, sist i 2019.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame