Populære sporter
All sport
Vis alt

Molde og Horsens enige om overgangssum – så trakk stopperen seg ut av avtalen

Even Lübeck

Oppdatert 28/07/2022 klokken 15:35 GMT+2

Horsens og Molde hadde blitt enige om en overgangssum på rundt 12 millioner kroner for gambiske James Gomez. Så valgte Gomez å takke nei til tilbudet.

James Gomez

Foto: Getty Images

Molde har over lengre tid vært på jakt etter en ny midtstopper. De trodde de hadde funnet sin nye forsvarskjempe i form av James Gomez fra danske Horsens.
Klubbene hadde, ifølge Discoverys opplysninger, kommet til enighet om en sum på 12 millioner kroner for den gambiske midtstopperen. Så tok saken en uventet vending - Gomez valgte selv å takke nei til overgangen, som nå har gått i vasken.
Danske B.T. var først ute med å melde nyheten.
Gomez skal ha vært usikker på om en overgang til norsk fotball var det rette for ham nå. Derfor har han valgt å bli værende i Horsens, i påvente av at noen bud fra større klubber vil komme, ifølge B.T og Discovery.
2001-modellen har vært en solid brikke for Horsens de siste to sesongene og skal ha mye av æren for at klubben rykket rett opp til Superligaen sist sesong, etter å ha rykket ned til 1. divisjon etter 2020/21-sesongen.
Så langt denne sesongen har han, ifølge B.T, vært på rundens lag i begge de to kampene han har spilt. Laget har slått FC København borte i serieåpningen og Lyngby hjemme og står med full pott så langt.
Gomez kom til Horsens fra den gambiske klubben Real de Banjul. Han har fire landskamper for Gambia og scoret i debuten mot Togo i juni 2021.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame