Populære sporter
All sport
Vis alt

Medier: Strandberg og tidligere Fulham-spiller aktuelle for Rosenborg

Andreas Hopen

Oppdatert 30/03/2022 klokken 15:17 GMT+2

Stefan Strandberg har slitt med spilletid i Serie A. Nå kan han være på vei til Rosenborg.

Alexander Kacaniklic og Stefan Strandberg

Foto: NTB

  • Se Rosenborg serieåpne mot Bodø/Glimt søndag på discovery+ og MAX.
Det melder Nidaros.
Stefan Strandberg ble hentet til den italienske klubben Salernitana i fjor sommer. Der har han spilt elleve kamper i Serie A, men den forrige seriekampen var i starten av november. Siden den tid har lyngdølen slitt med skader og tillit hos den nyansatte treneren Davide Nicola.
I følge trønderavisen kan det være aktuelt for Rosenborg å kjøpe Strandberg, hvis ikke han får terminert kontrakten sin med den italienske klubben. Midtstopperen har kontrakt ut sesongen. Strandberg spilte i Rosenborg fra 2012 til 2015.
Skulle Strandberg havne i Rosenborg blir han Rekdals tredje midtstopper-signering dette vinduet. Fra før har Renzo Giampaoli kommet på lån og Sam Rogers blitt hentet fra HamKam. Sistnevnte er for tiden ute med skade.

Tidligere Fulham-spiller aktuell

I følge samme avis skal Rosenborg ønske å sikre seg svenske Alexander Kacaniklic. Kantspilleren spiller til daglig i Hajduk Split. 30-åringen skal ha blitt Rekdals overgangsmål etter at det ble klart at de ikke klarer å hente HamKams Kristian Eriksen.
Kacaniklic spilte i ungdomsavdelingen til Liverpool før han ble solgt til Fulham. Der spilte han 32 kamper i Premier League før ferden gikk videre til franske Nantes. I 2018 endte han opp i Hammarby hvor han var toneangivende i Allsvenskan med atten scoringer på 51 kamper. I kroatiskeHajduk Split har han slitt med spilletiden denne sesongen, og han står bare med seks kamper fra start.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame