Populære sporter
All sport
Vis alt

LANs gullgutt matchvinner – AaFK sprudlet i comebacket

Martin Langeveld

Oppdatert 03/04/2022 klokken 22:02 GMT+2

Lars Arne Nilsens lag har jobbet med forsvarspillet etter opprykket fra OBOS-ligaen. I første kamp holdt de buret rent.

Barmen i lykkerus: – Har ikke stemme igjen

AaFK - KBK 1-0 (0-0)
– Vi skapte mange sjanser og mål i fjor, men så slapp vi inn for mye. Det må vi gjøre noe med, sa Lars Arne Nilsen til Discovery før den første kampen mot Kristiansund.
Det målet fikk sunnmøringen en god start på, da et motivert AaFK tilbake i det gjeve selskap tidvis herjet med fylkesnabo Kristiansund. Avgjørelsen kom etter en heading fra Kristoffer Barmen, som Nilsen tok under vingene etter at midtbanespilleren fikk sparken i Brann.
– Det var helt fantastisk. Vi spiller en ok første omgang før vi scorer på en dødball i andre. Derfra er det bare å krige det inn, jeg har nesten ikke stemme igjen, sier en en lettet matchvinner og fortsetter:
– Det er så deilig å komme i gang at jeg blir helt fra meg utpå der. Vi skal vinne kamper i år og får en bekreftelse på at vi har noe her å gjøre, sier Barmen.
Saken fortsetter under videoen.
picture

Barmen sender Color Line til himmels

Sjansebonanza

At det bare ble 1-0 kan Christian Michelsen takke Sean McDermott for. Tangotrøyene disket opp med sjanse etter sjanse, men klarte bare overliste sørlendingen i KBK-buret en gang, som var nok til å ta tre viktige poeng.
Allerede etter to minutter sang det i metallet fra hjemmelaget. Bolkan Nordli dro seg inn i banen og dunket kula i tverliggeren. Sigurd Haugen fikk også sin mulighet etter halvtimen, men alene med McDermott litt skrått i banen vant keeperen duellen.
– Det er skrått, men så kommer han så tett på og jeg finner ikke noen vinkel, men jeg finner den i andre, sa spiss Haugen i pausen.
Selv om det ikke var Haugen som fant nettmaskene kunne hjemmefansen juble. En corner fra Bolkan Nordli ble slått midt i boksen, og derfra kunne Kristoffer Barmen stå å heade inn ledelse.
Resten av kampen stengte tangotrøyene igjen buret, og forsvarte seg inn til en solid 1-0-seier, som om det skulle vært LANs Brann i glansdagene. På tampen kom også Fredrik Haugen inn, som også spilte under Nilsen i Brann, sammen med Barmen.
– Det er tungt å svelge at vi taper i dag, det var ikke det vi gikk for. Så er det viktig å bygge videre på det vi vet vi er gode på, sier KBK-trener Christian Michelsen.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame