AaFK - KBK 1-0 (0-0)
– Vi skapte mange sjanser og mål i fjor, men så slapp vi inn for mye. Det må vi gjøre noe med, sa Lars Arne Nilsen til Discovery før den første kampen mot Kristiansund.
Eliteserien
Her får Odd straffe i det 98. minutt
17 TIMER SIDEN
Det målet fikk sunnmøringen en god start på, da et motivert AaFK tilbake i det gjeve selskap tidvis herjet med fylkesnabo Kristiansund. Avgjørelsen kom etter en heading fra Kristoffer Barmen, som Nilsen tok under vingene etter at midtbanespilleren fikk sparken i Brann.
– Det var helt fantastisk. Vi spiller en ok første omgang før vi scorer på en dødball i andre. Derfra er det bare å krige det inn, jeg har nesten ikke stemme igjen, sier en en lettet matchvinner og fortsetter:
– Det er så deilig å komme i gang at jeg blir helt fra meg utpå der. Vi skal vinne kamper i år og får en bekreftelse på at vi har noe her å gjøre, sier Barmen.
Saken fortsetter under videoen.

Barmen sender Color Line til himmels

Sjansebonanza

At det bare ble 1-0 kan Christian Michelsen takke Sean McDermott for. Tangotrøyene disket opp med sjanse etter sjanse, men klarte bare overliste sørlendingen i KBK-buret en gang, som var nok til å ta tre viktige poeng.
Allerede etter to minutter sang det i metallet fra hjemmelaget. Bolkan Nordli dro seg inn i banen og dunket kula i tverliggeren. Sigurd Haugen fikk også sin mulighet etter halvtimen, men alene med McDermott litt skrått i banen vant keeperen duellen.
– Det er skrått, men så kommer han så tett på og jeg finner ikke noen vinkel, men jeg finner den i andre, sa spiss Haugen i pausen.
Selv om det ikke var Haugen som fant nettmaskene kunne hjemmefansen juble. En corner fra Bolkan Nordli ble slått midt i boksen, og derfra kunne Kristoffer Barmen stå å heade inn ledelse.
Resten av kampen stengte tangotrøyene igjen buret, og forsvarte seg inn til en solid 1-0-seier, som om det skulle vært LANs Brann i glansdagene. På tampen kom også Fredrik Haugen inn, som også spilte under Nilsen i Brann, sammen med Barmen.
– Det er tungt å svelge at vi taper i dag, det var ikke det vi gikk for. Så er det viktig å bygge videre på det vi vet vi er gode på, sier KBK-trener Christian Michelsen.
Eliteserien
Dramatiske sluttminutter i Skien: Odd sikret seieren på overtid etter omdiskutert straffespark
18 TIMER SIDEN
Eliteserien
Sikret poeng i siste liten: – Ubeskrivelig
18 TIMER SIDEN