Populære sporter
All sport
Vis alt

Klar beskjed til «Rekas» RBK – ber om respekt og ro

Martin Langeveld

Oppdatert 14/03/2022 klokken 13:48 GMT+1

HamKam har avslått et tredje bud på Kristian Eriksen. Nå håper de at saken kan legges død.

Kjetil Rekdal, Bent Svele

Foto: NTB

For en uke siden kom det fram at HamKams publikumsfavoritt Kristian Eriksen ønsket seg til Rosenborg. Nå har trondheimsklubben lagt inn et tredje bud på Kjetil Rekdals tidligere elev.
Ifølge Hamar Arbeiderblad ligger budet på omlag fem millioner kroner.
Det budet er avslått opplyser daglig leder i HamKam, Bent Svele til Discovery, som gjør det klinkende klart at hamarsingen ikke selges uansett tilbud.
– Kristian Eriksen er ikke til salgs. Nå håper vi på respekt, fred og ro. Vi skal forsterke inn mot sesongen, ikke selge idet som er HamKams viktigste sesong tilbake i det gode selskap, sier Svele.
Enn så lenge er det lite som tyder på at Rekdal og Rosenborg skal få viljen sin. Sportssjef Espen Olsen sa forrige uke at han aldri så for seg enighet mellom partene.
– Ja, alle har sin pris, men du kan ikke selge alle spillerne du har heller. Vi skal forsøke å overleve i Eliteserien, fortalte sportssjefen.
Discovery har vært i kontakt med Rosenborg-trener Kjetil Rekdal, som ikke vil kommentere saken.
picture

HamKam-Svele: – På 14 dager mistet vi to trenere og ei langside

– Skuffende

Fred Nordstad som er leder i Briskebybanden har tidligere uttalt sin bitterhet over hvordan Eriksen har opptrådt i media.
– Det er selvfølgelig skuffende, og tidspunktet gjør det enda mer sårt, sa Norstad, som kaller saken et «lite sjokk».
Nettavisen omtalte om det tredje budet først. Rosenborgs sportssjef har bekreftet interessen overfor Eriksen.
– Det er ingen hemmelighet at vi ønsker spilleren. Det har vært en lengre prosess, uttalte han til Adressa onsdag.

Ordknapp

Lørdag scoret hovedpersonen selv det eneste målet i «Kammas» 1-0-seier over Tromsø. Discovery har mandag ikke lyktes med å få en kommentar fra spilleren.
– Jeg har ikke så mye kommentarer til Rosenborg-saken. Jeg har fokus her nå. Det skal ingen lure på. Det er min jobb å ha fokus på jobben på banen, så får det andre være opp til andre. Jeg skal være proff, sa Kristian Eriksen til HA etter kampen mot Tromsø.
– Kristian er profesjonell og det håper jeg han er framover. For oss er det en ikke-sak, som ikke preger oss, fastslår Svele.
Svele forteller at fokuset til klubben er forsterkninger, hvor de ser etter en offensiv spiller med fart og en defensiv spiller som kan gi mer trygghet bakover.
Hamkam gjør sitt comeback i Eliteserien hjemme på Briskeby lørdag 2. april. Fredag venter Vålerenga til treningskamp på Intility.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame