Populære sporter
All sport
Vis alt

KBK-krisen fortsetter: – Nå er det ordentlig blytungt

Helene Fineide

Oppdatert 27/07/2022 klokken 21:24 GMT+2

Kristiansund gikk på nok et tap, i hengekampen mot Sandefjord onsdag.

Spinnvilt minutt: – Det der skal jo være straffespark?!

Nordmøringene sto med kun to poeng på tabellen, og var allerede før den utsatte kampen mot Sandefjord dømt ned i OBOS-ligaen av Discovery-ekspert Christian Gauseth.
Og vondt skulle også bli til verre når Kristiansund igjen måtte reise tomhendte hjem, etter å ha gått på et tomålstap mot Sandefjord i hvalfangerbyen.
– Det har lenge vært blodrøde tall for Kristiansund, men nå er det ordentlig blytungt å være KBK-spiller ute på gressmatta her, sa Gauseth etter at Sandefjord punkterte kampen med sin andre scoring for kvelden kort tid før slutt.

Uenige

Tapet i Sandefjord var selvsagt tungt å svelge for KBK-leieren etter kampen, men Kristiansund-trener Christian Michelsen mener likevel det fort kunne gått andre veien sjansemessig.
– Vi har plentig av sjanser og muligheter, og at vi ikke setter den ballen i mål i dag er nesten utrolig. Det handler nok mye om besluttsomhet, og der var Sandefjord best i dag, sa KBK-treneren til Discovery etter kampen.
Den påstanden kjente derimot ikke Discovery-ekspert Gauseth seg igjen i, og stilte spørsmålstegn ved trenerens utspill.
– Det kampbildet kjenner ikke jeg meg igen i. Dere har noen dødballer, og en stor sjanse med Bendik Bye, men mener du dere har plentig av sjanser?
– Ja, vi er mye inne i boksen. Og når du er inne i boksen og 8-10 meter fra målet, så er det en sjanse for meg. Men så må man bestemme seg for å sette den og være kynisk, og den selvtilliten mangler vi. Men ja, jeg synes vi er mye inne i boksen i dag, svarte KBK-treneren.

Sesongens første hjemmeseier

Sandefjord hadde derimot mye å være glad for, som med seieren sikret sine første trepoengere på hjemmebane i år.
– Vi jobber bra i boksen og forsvarer oss heroisk. Det er meget imponerende. Men til tider så ser det ut som vi har klister i beina, sa en smilende Hans Erik Ødegaard til Discovery etter kampen.
For det bølget noe frem og tilbake til tider. I løpet av de første 38 første minuttene var nesten ikke hjemmelaget å se på Kristiansunds banehalvdel.
Det skulle derimot snu da Mohamed Ofkir gjorde alt riktig i det han kom på en Sandefjord-kontring. Han satte fart mot målet etter at Alexander Ruud Tveter hadde brutt ballen. Han overrasket Sean McDermott i KBK-målet med å skyte tidlig nede i hjørnet og sendte med det Sandefjord i ledelsen.
Dermed ble Ofkir nok en gang tungen på vektskålen for de blåkledde.
Det skulle han også bli da hjemmelaget doblet ledelsen like før slutt. En nydelig kontring regissert av 1-0-scoreren, sørget for at innbytter Ayer kunne klinke inn sluttresultatet 2-0.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame