Populære sporter
All sport
Vis alt

Kapteinen avslører: – Hadde muligheten til å dra i januar

Martin Langeveld

Oppdatert 03/04/2022 klokken 16:23 GMT+2

Harmeet Singh (31) fikk tilbud fra en annen klubb, men valgte å bli i Sandefjord fordi han mener de har noe bra på gang.

SF-profil gir blaffen i jumbo-tips

  • Se Haugesund - Sandefjord søndag klokken 18 på discovery+
Sandefjord er som i fjor og året før tippet til å rykke ned av mange eksperter denne sesongen. Gang på gang har de motbevist kritikerne, noe kaptein Harmeet Singh tror de vil gjøre igjen.
– Jeg bryr meg ikke og det vet jeg at spillerne heller ikke gjør. Det er andres mening, det får de gjerne ha. Vi ser fram til en ny sesong som jeg tror bli bra, sier Sandefjord-kapteinen til Discovery.
Singh tror tipsene kommer av at de ikke har samlet opp nok respekt over tid.
– Det har ikke klubben i sin helhet klart i en lengre periode som kanskje er grunnen til at folk har sine meninger. Jeg tror at man har levert ganske bra, i hvert fall i de to siste sesongene, som viser at man er på god vei et bra sted.
Spilleren som har vært innom en haug av klubber i land som Nederland, Danmark, Polen og Finland trives i Sandefjord, men vil ikke fokusere på hvordan resten av karrieren vil se ut.
– Jeg kan ikke tenke på hva som kommer eller spå fremtiden. Jeg hadde muligheten til å dra i januar, men jeg valgte å bli. Jeg har det veldig fint her og fokuset er å gjøre det best mulig.
picture

Se den elleville keepertabben som doblet Brann-ledelsen

Må fylle tomrom

Mange lurer på hvem målene til Sandefjord skal komme fra i og med at Vidar Ari Jonsson og Kristoffer Normann Hansen har gått ut dørene. Sammen sto de for 28 av lagets målpoeng.
– Vi andre får gjøre en bedre jobb der. Vi har spillere som er kapable til å score mange mål. De to scorte ikke så mange året før. Den gjengen vi har nå ville jeg ikke byttet ut med noe.
– Er det Singh som skal opp på 10+ målpoeng?
– Hehe jeg har ikke fått det før.., jo jeg fikk det i Vålerenga i 2010 hvor jeg endte på 16, minnes 31-åringen.
– Jeg skal ikke legge noe press på enkeltspillere, men vi har noen unge lovende som man må holde et godt øye med. Jeg skal ikke sette søkelyset på dem, de trenger å fokusere på seg selv, fortsetter kapteinen.
Den erfarne midtbanespilleren liker det de har på gang i Sandefjord og håper fansen følger etter.
– Jeg føler interessen er på vei opp og det er veldig viktig at vi som er i klubben leverer god fotball og resultater som gjør at flest mulig kan kjenne seg igjen i laget. Det er viktig å vise gode verdier som de kan kjenne seg igjen i.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame