Det er Bergens Tidende som skriver at Jerv ønsker å hente Brann-spiss Erlend Hustad (25). Hovedpersonen er åpen om at han ønsker å dra.
– Jeg håper de kommer til enighet. Det skal være ganske nær, sier Hustad til BT.
Eliteserien
Eksperten i ekstase over Eliteserie-lag: – Makan til elektrisk!
17 TIMER SIDEN
25-åringen var på utlån i Sandnes Ulf forrige sesong. Da scoret kraftspissen 13 mål på 30 kamper.
– Jeg har fått bedre signaler om å spille i Jerv. De ønsker å bruke meg i Eliteserien, og om jeg har valget, så frister det mer med spilletid i Eliteserien, sier Hustad.

– Har fått mye skryt

Shuaibu Lalle Ibrahim, Pibe og Ikhsan Fandi spilte spiss for Jerv i fjorårets opprykkssesong. Samtlige har forlatt klubben. Nå kan altså Erlend Hustad ta den ledige plassen på topp hos Grimstad-klubben.
– Han har spilt lenge i OBOS-ligaen og prestert godt. For oss så er det et tegn på at han kan være moden for spill i Eliteserien. Han har også fått veldig mye skryt fra kretsene rundt Brann for den vinteren han har hatt der, sier Jerv-trener Arne Sandstø til Discovery.
Hustad har også spilt for Nest-Sotra IL og Notodden. Brann hentet 25-åringen fra sistnevnte i 2019.
– Han er en allround spiller. Stor og sterk. En god avslutter. Vi tror han kan passe våre kantspillere veldig godt, sier Sandstø.
Saken fortsetter under videoen.

Se det elleville dramaet fra da Jerv rykket opp til Eliteserien

Aktive på overgangsmarkedet

På grunn av det store antallet spillere som har forsvunnet fra klubben, har Jerv vært veldig aktive på overgangsmarkedet denne vinteren.
Erik Tobias Tangen Sandberg (var også utlånt til klubben i fjor), Amadou Diallo, Erik Næsbak Brenden, Mikael Ugland, Leandro Fernandes, Amund Wichne, Aral Simsir og Mathias Haarup har hittil kommet inn portene på Levermyr. Hustad kan bli klubbens niende signering.
– Vi har jobbet hardt med å få på plass en god stall og få nok folk på trening. Der begynner vi å nærme oss nå. Så har vi hatt 14 dager i Marbella. Det har vært viktig for å bygge lag. Jeg ser en stor fremgang, sier Sandstø om jobben som er gjort i oppkjøringen.
Om antallet spillere inn, sier Jerv-treneren:
– Det har vært helt nødvendig. Vi hadde en ung og urutinert gruppe med tanke på Eliteserie-spill, så da har vi ønsket å heve kvaliteten. Det er helt bevisst at vi henter mange, men det har kanskje tatt litt lenger tid enn man drømmer om. Vi begynner nå å se konturene av en veldig bra spillergruppe, sier Sandstø.

Langtidsskade på nøkkelspiller

Danske Mathias Haarup er klubbens ferskeste signering. Det skjer etter at Iman Mafi pådro seg en lyskeskade som kan sette backen ut av spill i 3-4 måneder.
– Haarup kan bekle begge backene. Der måtte vi se etter alternativer etter skaden til Mafi. Han blir nok ute i flere måneder, sier Sandstø.
Før sesongen starter om tre uker ønsker Jerv-treneren å få inn en spiss og en stopper. Klubben har hatt en midtstopper på prøvespill i en lenger periode, men valgte ikke å gå videre der på grunn av usikkerheten rundt spillerens skadesituasjon og form.
Jerv åpner sesongen hjemme mot Strømsgodset 3. april. Før den tid skal de spille treningskamper mot Arendal, Ørn Horten og Bryne.
Eliteserien
Flere profiler forsvinner: Dette er sommerens overganger så langt
17 TIMER SIDEN
Eliteserien
Travle dager for Eliteserie-klubb: – De er i en ugunstig situasjon
I GÅR PÅ 06:54