Populære sporter
All sport
Vis alt

Haugesund henter kraftpakke fra nederlandsk fotball: – Akkurat det vi trenger

Martin Langeveld

Oppdatert 11/03/2022 klokken 16:48 GMT+1

Hilary Gong (23) bytter Æresdivisjonen i Nederland med norsk Eliteserie.

Hilary Gong (t.h)

Foto: Getty Images

Den nigerianske 23-åringen Hilary Gong hentes fra Vitesse Arnhem til Haugesund. Det bekrefter klubben på sine sider.
Kantspilleren ankom lagets treningsleir på Marbella tidligere denne uken og skrev fredag under en kontrakt som i første omgang strekker seg ut inneværende sesong.
– Jeg er veldig fornøyd. Nå ønsker jeg bare å komme i gang og få en god sesong og yte mitt aller beste. Jeg ønsker å hjelpe laget så mye jeg kan og bidra til at vi får en god sesong, sier Hilary Gong til klubben.
Haugesunds sportslige leder Eirik Opedal ønsker Gong velkommen til Haugalandet.
– Hilary er en spiller som kommer med en veldig spennende fysisk pakke i form av fart og eksplosivitet og er akkurat den spillertypen vi er på jakt etter.
Gong slo gjennom med et brak i slovakisk toppfotball allerede som 18-åring, med 12 scoringer og 11 asssist i sin første hele sesong for AS Trencin. Overgangen til Vitesse ble langt tøffere, med kun to innhopp denne sesongen.
Derfor ser nigerianeren nå fram til en ny start i Haugesund. Gong forteller at han allerede har rukket å bli godt kjent med sine nye lagkamerater.
– Spillerne har tatt veldig godt i mot meg. Det er en veldig fin gjeng med mye godt humør. Det er en positiv spillergruppe og jeg setter stor pris på mottakelsen jeg har fått, sier nysigneringen.
Sett denne?
picture

FKH-signeringen presenterte seg med frispark-perle

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame