Torsdag ettermiddag spilte fjorårets seriemester Bodø/Glimt, en treningskamp mot Aarhus i Spania.
De første 45 var det Glimt som trillet mest ball, men danskene yppet seg ved flere anledninger. Bodøværingene hadde også sine muligheter til å gå opp i ledelsen, men det sto målløst frem til pause.
Eliteserien
Sandefjord fikk ikke flyttet NM-kamp – manglet 18 minutter
6 TIMER SIDEN
Det tok ikke lang tid etter pause før kaptein Ulrik Saltnes viste klasse. Fra rundt 20 meter smelte han til på halvvolley, og Aarhus-keeperen kunne bare se ballen fly opp i krysset. Kampens første og eneste mål. Resten av andre omgang var ikke akkurat et sjansegalleri Glimt var likevel det beste laget. Nesten et minutt på overtid fikk Aarhus en kjempesjanse, men skuddet ble blåst over tverrligeren. Dermed kunne dommeren blåse av, og seieren gikk til Glimt.
Runar Espejord og Japhet Sery Larsen fikk også sine første minutter i den helgule drakta. Førstnevnte fikk bare 30 minutter. Glimt sa før kampen at de ikke ville ta noen sjanser med tromsøværingen. Glimt har enda en treningskamp igjen før storkampen mot Celtic i Conference League.
– Jeg synes det er en stigning fra forrige kamp. I første omgang skaper vi ikke vinkler, går ut i de rette rommene og skaper en del tullete brudd-situasjoner. Vi mangler ti prosent i hele omgangen. Men i andre omgang er vi mer kompakt, og skaper mye mer, sa Kjetil Knutsen til Avisa Nordland etter kampen.
Eliteserien
Bekreftet: Vålerenga-keeper klar for fransk klubb
10 TIMER SIDEN
Eliteserien
Molde-Jerv har fått ny dato
11 TIMER SIDEN