Populære sporter
All sport
Vis alt

Glimt-kapteinen håper å se Botheim i gult igjen: – Verdens beste lagkamerat

Oppdatert 28/03/2022 klokken 19:11 GMT+2

Bodø/Glimt-kaptein Ulrik Saltnes er klar i sin tale om sin tidligere lagkamerat, Erik Botheim.

Ulrik Saltnes og Erik Botheim under en Eliteserie-kamp i 2021.

Foto: NTB

  • Endelig starter Eliteserien igjen! Se Bodø/Glimt serieåpne hjemme mot Rosenborg søndag 3. april kl.20.00 på discovery+ og MAX
OSLO (Discovery)
– Jeg håper han kommer tilbake til Bodø/Glimt igjen, svarte Saltnes kontant på spørsmål fra Discovery om den tidligere Glimt-spilleren, på eliteseriens kick off-seminar på Ullevaal Stadion mandag ettermiddag.
Etter fjorårets kanonsesong i Bodø, signerte Erik Botheim en gigantavtale med russiske Krasnodar. Men grunnet krigen mellom Russland og Ukraina, fikk flere av klubbens utenlandske spillere kontraktene sine suspendert, deriblant Botheim. Dermed har det åpnet seg opp en mulighet for en mulig retur til Aspmyra for bærumsgutten, som har vært å se på treningsfeltet til både Glimt og Stabæk den siste tiden.
  • Torsdag klokken 14.00: Lad opp til Eliteserie-starten med 50-timerssending på Eurosport Norge, discovery+ og Eurosport.no
Ulrik Saltnes håper valget faller på førstnevnte for den 22 år gamle spissen, som sto bak 15 mål i fjorårets sesong.
– For oss hadde det vært en flott ting om han kommer tilbake, men så skjønner jeg at han sikkert har masse annet han kan velge mellom, gliser Saltnes, som ikke legger noe imellom når han beskriver Botheims tilføyelse i Bodø-laget.
– Botheim er verdens beste lagkamerat, og det mener jeg. Det er han. Han er alltid raus med lagkameratene sine, tilbyr alltid noe og unner alle rundt seg godt, sier Saltnes, før han legger til:
– Det kommer man langt med, og det har han heldigvis også etter hvert fått betalt for.

– «Åh, ikke han fyren der»

Likevel innrømmer 29-åringen fra Brønnøysund at han tenkte sitt da den medieomsuste spissen først ble linket til nordlandsklubben tilbake i starten av 2021.
– Da jeg leste at Botheim var på vei til Glimt så sukket jeg litt og tenkte «åh, ikke han fyren der. Hva faen?». Men han er en ganske annerledes person enn det han har fremstått som i media, og jeg er veldig glad for å at jeg har fått bli kjent med han, avslutter Glimt-kapteinen.

Knutsen utelukker ingenting

Også Glimt-trener, Kjetil Knutsen, ønsker Botheim hjertlig velkommen nordover igjen. Han mener både klubb og spiller kan tjene på situasjonen.
– Per nå har han jo ikke gått til noen andre klubber. Jeg har pratet med Botheim og har troen på at den matchen mellom han og Glimt er veldig god for begge parter. Er det opp til meg så håper jeg virkelig at han spiller i Bodø/Glimt-trøyen, hvertfall en del av denne sesongen. Det er en vinn-situasjon for oss, men det tror jeg også det er for han. Han trenger en god kamparena, og litt trygge rammer etter det han har vært gjennom, sier Knutsen til Discovery.
– Men vi får se, det er ikke avgjort noe enda. Det er han som må avgjøre dette, men nå spurte dere meg så da sier jeg: det håper jeg vi får til, avslutter treneren med et smil.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Relaterte kamper
Reklame
Reklame