• Se HamKam mot Bodø/Glimt lørdag klokken 18 på discovery+
HamKam-midtstopper Hasan Kurucay har vært meget solid for det nyopprykkede laget og hadde spilt samtlige minutter for Kamma før oppgjøret mot Molde i starten av juli.
Dansk-tyrkeren ble liggende på bakken med tilsynelatende store smerter, etter et overtråkk i oppgjøret. Han prøvde å spille videre, men måtte gi seg noen minutter senere.
Eliteserien
LSK-tastefeil lurte tilhengerne – overgangsnyhet var «fake news»
I GÅR KLOKKEN 13:46
Det kraftige overtråkket gjorde at Kurucay ikke var i troppen til 1-1-oppgjøret mot Haugesund sist søndag. Nå melder klubbens sportssjef Espen Olsen etter alt å dømme Kurucay klar til kampen mot Bodø/Glimt.
– Hasan har trent de to siste dagene. Det har gått greit på treningene og han har sett bra ut. Han blir etter alle solemerker klar til oppgjøret mot Glimt, bekrefter sportssjefen til Discovery.
Kurucay har også scoret to mål denne sesongen – i 2-2-oppgjøret mot Kristiansund og i 3-0-seieren over Sandefjord. Han kom til Kamma fra Strømmen i forkant av 2021-sesongen, og har tidligere spilt i Florø, danske Marienlyst og tyrkiske Konyaspor.
En som derimot ikke blir å se er Amin Nouri. Han startet som høyre kant i oppgjøret mot Haugesund, men måtte gå av med skade etter bare 38 minutter med en kjenning i låret. Olsen opplyser at Nouri ikke blir klar.
– Vi tar ingen sjanser med Amin, sier Olsen.
HamKam ligger på 10.-plass med 17 poeng etter en serieåpning bestående av tre seirer, åtte uavgjorte og to tap.
Eliteserien
Eliteserie-klubb bekrefter dialog med Lode: – En interessant mann for oss
16/08/2022 KLOKKEN 11:52
Eliteserien
Aalesund-spiller ute i nærmere ett år etter røket korsbånd
16/08/2022 KLOKKEN 08:45