Bergenseren kom til Aalesund på sensommeren i fjor etter exiten i Brann. Sunnmøringene rykket opp til Eliteserien, og nå er det klart at Barmen blir med på den reisen.
– Det er kjempeartig å være tilbake, for jeg kjenner jo guttene veldig godt. Nå gleder jeg meg til å starte et nytt prosjekt med dem, sier Barmen i en pressemelding.
Eliteserien
Travle dager for Eliteserie-klubb: – De er i en ugunstig situasjon
I GÅR PÅ 06:54
Aalesund rykket ned til OBOS-ligaen i 2020. Da endte de med bare 11 poeng etter 30 kamper, hele 16 poeng bak det neste laget på tabellen.
– Skal jeg være helt ærlig, så gikk det ikke så bra forrige gang AaFK var i Eliteserien. Jeg har et høyt ambisjonsnivå for 2022, og har sett at klubben også har det. Det gjør at jeg er sikker på vi skal være med å prege Eliteserien i år. Jeg ser at AaFK er en klubb med ambisjoner om å hevde seg, ikke bare i år, men i fremtiden også, sier Barmen.
Saken fortsetter under videoen.

Barmen-show i debuten da AaFK slo Bryne – se høydepunktene

Ettårskontrakt

Midtbanespilleren har i første omgang signert en ettårskontrakt med tangotrøyene. Aalesund har fra før av hentet Petar Golubovic og Besim Serbecic denne vinteren.
Simen Rafn har i likhet med Barmen signert en ny kontrakt med klubben kort tid etter at den forrige gikk ut.
– Klubben har allerede forsterket seg med et par gode spillere og en del av de guttene som var veldig gode i fjor høst, er med videre. Så det lover godt, sier Barmen.
Saken fortsetter under videoen.

LAN om Barmen: – Jeg ønsker å stå opp for han

Fornøyd Nilsen

Én av grunnene til at Barmen signerte for Aalesund i fjor, var at ville forenes med AaFK-trener Lars Arne Nilsen. Nilsen var også Barmens trener i Brann.
Nå får duoen ett år til sammen.
– Vi er veldig fornøyd med å få signert Kristoffer Barmen. Han var viktig i fjor høst da vi sikra opprykket. Barmen er en allsidig spiller som kan spille i mange posisjoner og er veldig rutinert med over 200 Eliteserie-kamper. Han er i sin beste alder og har fremtiden foran seg, sier Nilsen.
Eliteserien
Røkke overtar Molde – Gjelsten trekker seg ut
29/06/2022 PÅ 06:52
Eliteserien
Vålerenga-unggutt kastes til ulvene: – Forstår at folk reagerer
29/06/2022 PÅ 06:11