Populære sporter
All sport
Vis alt

Var på utgående låneavtale – nå har han signert permanent

Even Lübeck

Publisert 29/07/2022 klokken 18:28 GMT+2

Den danske forsvarskjempen Alexander Juel Andersen blir værende i Aalesund ut neste års Eliteserie-sesong. Opprinnelig gikk låneavtalen ut i starten av august.

Aleksander Melgalvis og Alexander Juel Andersen

Foto: NTB

Danske Juel Andersen var nemlig på lån fra OB, som hadde gjort at hans siste kamp ville vært mot Bodø/Glimt på Color Line i morgen. Nå er det klart at han blir kjøpt ut av kontrakten med OB og dermed AaFK-spiller ut 2023-sesongen, skriver Aalesund.
– Jeg er veldig fornøyd med å skrive under på kontrakten. De fire månedene jeg har vært her har gått veldig fort, og både jeg og familien min har funnet oss veldig godt til rette, noe som har vært viktig for meg, sier Juel Andersen til klubbens hjemmesider.
Juel Andersen kom til Aalesund på lån fra Odense foran denne sesongen og har vært på banen i 13 kamper. Etter å ha startet på benken i debuten har han startet de siste 12.
– Det har vært fint å spille så mye, for det var jo derfor jeg kom hit. Men jeg har måtte jobbet hardt for det, og det hjalp godt at jeg følte meg velkommen i laget fra første stund. Jeg har hatt gode spillerne rundt meg og trenerne har gitt meg tillit. Men jeg vet jeg kan enda bedre og det vil jeg vise i tiden som kommer. For jeg vil at jeg og laget skal utvikle oss videre, sier Juel Andersen.
Både trener Lars Arne Nilsen og sportslig leder Bjørn Melland er glad for å ha med dansken videre.
– Alexander har vært robust siden han kom hit i vinter, så vi er veldig fornøyd med at han trives såpass godt i AaFK og byen at vi fikk på plass en forlenget avtale. Jeg tror vi vil få enda mer ut av Juel nå når vi får han på en lengre avtale. Det er ikke lett å flytte familien hit og by 100 prosent på seg selv i et fire måneders perspektiv, sier Melland.
– Han ble hentet på overgangsvinduets siste dag, og det er jeg utrolig glad for. Han har virkelig levert både på og utenfor bana og vært en stor ressurs helt siden han kom. Han har en flott personlighet, har masse erfaring og er en veldig god fotballspiller. Det er tydelig at han trives i klubben og byen, for ellers hadde vi ikke greidd å få han med videre, sier trener Nilsen.
Sett denne?
picture

Kommer med etterlengtet beskjed: – Har vært grusomt

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame