Odd-Bodø/Glimt 3-2 (1-1)
En ellevill avslutning på kampen sørget for at alle poengene ble værende i Skien. Bodø/Glimt utlignet syv minutter på overtid. Likevel ble Espen Ruud matchvinner for Odd da han scoret på straffe i det 98. minutt.
Eliteserien
Har havnet bak i køen hos Glimt – nå går spissen på lån til rival
3 TIMER SIDEN
– Det er helt rått. Alt skifter i løpet av 10 sekunder, sa han etter kamp.
Kjetil Knutsen var på sin side alt annet enn fornøyd etter kampen.
– For meg er ikke det straffespark en gang i året, sa Bodø/Glimt-treneren etter kampen.
Også Discovery-kommentator Kenneth Fredheim var skeptisk til straffesparket.
– Jeg syns det ser billig ut, sa Kenneth Fredheim om det avgjørende straffesparket etter kampen.
Se straffesituasjonen i toppen av saken.

Målrikt

Det var to lag i angrepsmodus som møttes i Skien lørdag, og det var hjemmelaget som åpnet scoringsballet. Tidligere Glimt-spiller Milan Jevtovic satt ballen i mål etter et flott angrep. Serberen trengte riktignok to forsøk, men ballen endte til slutt i mål.
Men ti minutter senere sørget en kald og god avslutning av Amahl Pellegrino for balanse i regnskapet. Glimt-angriperen trillet ballen ned i høyre hjørne bak en sjanseløs Leopold Whalstedt.
Rett før timen var spilt måtte Sparta Rotterdam-klare Tobias Lauritsen gi seg med en hodeskade etter et kraftig sammenstøt med Bodø/Glimts Marius Høybråten. Spissen var godt bandasjert og måtte hjelpes av banen.
Like etter skaden skulle hjemmelaget ta ledelsen på ny. Med et perfekt timet løp, var Conrad Wallem plutselig alene med Nikita Haikin. 22-åringen rundet den russiske målvakten og plaserte ballen enkelt i det åpne målet.
Seks minutter før slutt ble Odd redusert til ti mann. Midstopper Odin Bjørtuft sparket Glimt-målscorer Pellergrino som var på vei mot mål i hodet
– Det er soleklart. Det er meget farlig spill, sa kommentator Kenneth Fredheim live.
På overtid eksploderte det totalt. Bodø/Glimt satt på midstopper Isak Helstad Amundsen som spiss, og fikk betalt kort tid etter. Amundesen headet inn 2-2 i det 97. minutt, og så med det ut til å sikre ett poeng for Glimt. Men sånn ble det ikke. For Odd gikk rett i angrep og fikk straffe. Den satt veteranen Espen Ruud sikkert inn, og sørget dermed for den første hjemmeseieren til Odd siden April.
Se høydepunktene her:

Høydramatiske sluttminutter i Skien da Odd slo Glimt

Eliteserien
Nysigneringen har høye ambisjoner: – Vil gjøre alt
6 TIMER SIDEN
Eliteserien
Nysigneringen: – Laget har stort potensiale
7 TIMER SIDEN