Populære sporter
All sport
Vis alt

Dommersjef om Saltnes-situasjonen: – Ingen tvil om at det er rødt kort

Tiril Haga

Oppdatert 25/04/2022 klokken 14:49 GMT+2

Dommersjef Terje Hauge mener at Bodø/Glimt-spiller Ulrik Saltnes takling på Viking-spiller Kevin Kabran er solid rødt kort.

Reagerer sterkt på Glimt-spillernes oppførsel: – Jeg blir sint når jeg ser det!

– Det er ingen tvil om at hadde dommeren avdekket dette, så hadde det vært rødt kort, sier dommersjef Terje Hauge til Discovery.
– Jeg har snakket med dommeren (Tore Hansen), og han fikk dessverre ikke med seg denne detaljen, fortsetter dommersjefen.
Hauge forteller videre at han, med sine dommerseksjoner, har diskutert hendelsen og kommet frem til at det er faglig direkte rødt kort.
Dommer Tore Hansen fikk se situasjonen på nytt etter kamp, men var fremdeles usikker på om Saltnes skulle ha vært utvist.
– Jeg må se det når jeg kommer hjem. Det ser ut som han faller ned på ham, så det er vanskelig å tolke fra de bildene der, sa dommeren etter kamp.
Hør hva mer Hansen hadde å si:
picture

Uenige om straff i etterkant: – Barnslig og ekkel oppførsel

I kampen mellom Viking og Bodø/Glimt endte Glimt-kaptein Ulrik Saltnes og Viking-spiller Kevin Kabran opp i en duell hvor førstnevnte kneet motstanderen i ryggen, når Kabran lå nede.
Til Nettavisen kan Norges Fotballforbund påtalenemnd Marit Fiane Grødum bekrefte at nemda vil se nærmere på situasjonen mellom Saltnes og Kabran.
– Vi er kjent med saken, og dette er en sak vi vil vurdere om skal påtales til NFFs domsorganer, skriver Grødum i en epost til Nettavisen.
– Når vår beslutning foreligger vil den bli gjort kjent via NFF, skriver Grødum videre.
Til Discovery kan NFFs leder for juridisk seksjon Line Rasmussen Petersen fortelle at om noe skal skje i denne saken så vil det skje ganske fort.
– Det er ikke en gang bestemt at det blir en sak. Det disiplinære utvalget skal ha møte i morgen(tirsdag), sier Petersen.
Hør hva Glimt-trener Kjetil Knutsen hadde å si om hendelsen:
picture

Knutsen om mulig Saltnes-karantene: – Da ler jeg meg i hjel

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame