Populære sporter
All sport
Vis alt

Discovery erfarer: Eliteserieklubb enig med dansk stortalent

Martin Langeveld

Oppdatert 03/03/2022 klokken 16:52 GMT+1

Aral Simsir (19) lånes fra Midtjylland til Jerv den kommende sesongen, får Discovery opplyst.

Aral Simsir

Foto: Getty Images

Aral Simsir bytter røde pølser med makrell den kommende sesongen. Det får Discovery opplyst torsdag og en bekreftelse er ventet de neste dagene.
Klubbene skal ifølge Discovery være enige med FC Midtjylland om et lån av den tyrkisk/danske angriperen og det eneste som gjenstår er signeringen fra 19-åringen.
Danske BT omtalte enigheten mellom klubbene først. Talentet var nær en overgang til Trabzonspor i januar ifølge avisen, men velger nå Sørlandet og Jerv.
Simsir er delt toppscorer i ungdommens Champions League med syv mål og har spilt aldersbestemte kamper for Danmark. Angriperen gikk gradene som ung i HB Køge før han gikk videre til Midtjylland.
picture

Se det elleville dramaet fra da Jerv rykket opp til Eliteserien

– Jobber på spreng

Tidligere denne uken signerte Jerv Amund Wichne, etter at keeperen terminerte kontrakten med Start.
– Det å kunne være med på prosjektet som er i gang nå, frister veldig mye, sa Wichne på klubbens nettsider.
I tillegg har Arne Sandstøs hentet Erik Sandberg fra Lillestrøm, Amadou Diallo fra tsjekkiske Teplice, Erik Brenden fra Sandefjord, Mikael Ugland fra Start og Leandro Fernandes fra nederlandske Zwolle.
– Vi er fortsatt litt tynne enda og jobber på spreng med å fylle stallen, sa Jerv-trener Arne Sandstø til Discovery onsdag.
Jerv tapte torsdag mot Linense fra nivå tre i Spania. Det ble lagets fjerde tap i oppkjøringen. Sørlandslagets mål kom etter et selvmål, etter innlegg fra Mikael Ugland.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame