Populære sporter
All sport
Vis alt

Jonatan Braut Brunes på flyttefot – Lillestrøm i konkrete samtaler med Strømsgodset

Even Lübeck

Oppdatert 29/07/2022 klokken 14:54 GMT+2

Jonatan Braut Brunes er toppscorer i OBOS-ligaen med 12 mål. Nå er Lillestrøm, som eier spissen, i konkrete samtaler med Strømsgodset om en overgangssum.

Jonatan Braut Brunes.

Foto: NTB

Jonatan Braut Brunes, som er leid ut fra Lillestrøm til Start, hadde en spinnvill start på årets sesong. Han noterte seg for hat-trick i serieåpningen mot Åsane, og sto med elleve mål på de sju første kampene.
Søskenbarnet til mer kjente Erling har slitt mer etter starten på sesongen, og står kun med ett mål på de siste åtte kampene. Likevel gjør 12 mål på 15 kamper at han er toppscorer på nivå to i Norge.
Og målpoengene - 12 mål og fire målgivende - gjør at klubber på toppnivå i Norge nå jakter lysluggen som er eid av Lillestrøm.
Etter det Discovery vet skal Strømsgodset og Lillestrøm være i konkrete samtaler om pris for spissen, som betyr at han kan få Marienlyst som hjemmebane om ikke lenge.
Romerikes Blad meldte om interessen tidligere fredag.
Avisen erfarer at klubbene ikke har blitt enige om en overgangssum som det står seg nå, men at det ikke er store forskjeller med tanke på hva budet til Godset har vært og hvor mye LSK ønsker seg.
Det er samme opplysninger Discovery sitter på.
Også flere andre Eliteserie-klubber snuser på Braut Brunes, men som det står seg nå er det Godset som er nærmest underskriften til spissen.
Godset trenger å erstatte Lars-Jørgen Salvesen, som ble presentert som ny Bodø/Glimt-spiss tidligere denne uken. Marcus Mehnert, som er nummer to på toppscorerlisten i OBOS-ligaen, er en annen spiller som Godset skal ha snust på den siste tiden.
Som Romerikes Blad skriver har Lillestrøm muligheten til å hente Braut Brunes tilbake fra utlånet i Start i det kommende overgangsvinduet - enten fordi de ønsker å ha ham i stallen eller for å selge ham videre. Nå er det sistnevnte mest sannsynlig utfall.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame