Populære sporter
All sport
Vis alt

Brann-talent på vei til Jerv – er på utkikk etter flere spillere

Oppdatert 30/03/2022 klokken 09:36 GMT+2

Et utlån fra Brann til Jerv skal være nært forestående for Ole Martin Kolskogen (21). Han kan bli én av flere signeringer helt på tampen for sørlendingene.

Ser frem til Fagermo-samarbeid: – Perfekt

  • Se Jerv - Strømsgodset søndag kl. 18 på discovery+
Bergenspressen har de siste dagene skrevet at Ole Martin Kolskogen er høyaktuell for et utlån til Jerv ettersom han har falt bakover i køen hos bergenserne.
Etter litt betenkningstid, skal den unge midtstopperen ha bestemt seg.
Ifølge Bergensavisen kommer Kolskogen til å takke ja til tilbudet. Lovnader om fast spilletid i Eliteserien er en avgjørende faktor, skriver avisen.
– Rykter og spekulasjoner kommenterer jeg ikke på. Vi melder om ting hvis det er noe å melde, sier Brann-sportssjef Jimmi Nagel Jacobsen til Discovery.
Kolskogen har den siste tiden vært på samling med U21-landslaget. Han satt på benken hele kampen da Norge tapte 1-2 for Østerrike tirsdag.
Saken fortsetter under videoen.
picture

Glimt-kulturen motiverer: – Skal holde på til kropp eller hode svikter

Kan bli flere signeringer

Jerv-trener Arne Sandstø henviser til daglig leder Jon Ole Reinhardsen når Discovery slår på tråden onsdag morgen. Reinhardsen har foreløpig ikke besvart våre henvendelser.
– Jeg kan jo si at vi er interesserte, men akkurat hvor langt vi er kommet, må du nesten høre med Jon Ole om, sier Sandstø.
Han opplever at de nå har fått det meste på plass i Grimstad. De kommer imidlertid til å være våkne frem til overgangsvinduet stenger, sier Jerv-treneren
– Kan det bli flere signeringer?
– Det kan bli flere, ja, sier Sandstø.

– Ser veldig spennende ut

Grimstad-klubben har som vanlig vært aktiv på overgangsmarkedet. Ikke mindre enn 11 spillere har kommet inn portene på Levermyr. Og flere kan det altså bli.
Blant spillerne inn finner vi kjenninger som Erlend Hustad (Fra Brann) og Erik Brenden, og mer ubeskrevne blad som Leandro Fernandes, med fortid i Juventus.
– Det er fine, gode spillere. De kommer fra litt forskjellige miljøer, så det er krevende å sette det sammen og få det til å funke som et lag. Men fysikk og ferdigheter er det nok av. Det ser veldig spennende ut, sier Sandstø.
Jerv åpner sesongen hjemme mot Strømsgodset søndag kl. 18. Sandstø kan ikke vente med å komme i gang.
– Det er på tide. Vi har holdt på lenge nå. Vi gleder oss, sier Jerv-treneren.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame