Populære sporter
All sport
Vis alt

Bodø/Glimt selger keeper til nederlandsk fotball

Eurosport
AvEurosport

Oppdatert 25/06/2022 klokken 12:41 GMT+2

Bodø/Glimt selger keeper Joshua Smits til Willem II i Nederland. Den nederlandske målvakten har stort sett vært andrekeeper i Glimt.

Kjetil Knutsen og keeper Joshua Smits

Foto: Scanpix

Bodø/Glimt melder om overgangen på sitt nettsted lørdag.
– Jeg kjøpte hus i hjembyen min for seks måneder siden, så endelig kan jeg bo i mitt eget hus. Etter to år uten venner og familie i Bodø blir det godt å være nærmere de igjen. Da Willem II kom på banen var det vinn-vinn for meg. Sjansen er stor for spilletid og jeg kan være med venner og familie, sier Smits.
Han spilte totalt elleve kamper i Eliteserien for Glimt siden ankomsten i 2020. Han var førstekeeper i starten av 2020-sesongen, men ble etter hvert benket til fordel for russiske Nikita Haikin.
Smits fikk også sjansen fra start da Glimt slo ut Celtic i conferenceligaen i februar. Keeperen forlater Glimt uten å bære nag.
– Bodø og omgivelsene er helt utrolige. Det å spille og trene under nordlyset er fantastisk. Jeg er utrolig glad for at jeg kom hit. Jeg vil takke alle sammen for muligheten og støtten hele veien. Bodø/Glimt er en varm og fin klubb. Supporterne også! Jeg vil benytte muligheten til å takke alle sammen! sier Smits.
(NTB)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame