• Torsdag 12. mai: Viking - Strømsgodset klokken 19.00 på discovery+ og MAX
Laget fra Stavanger har hatt en meget god start på årets sesong. Fem seire, et tap og tabelltopp er et faktum per nå etter den spinnville snuoperasjonen mot Molde lørdag (se høydepunktene øverst i saken).
Mye er spesielt med laget, særlig at de har en trener-duo som skal lede dem til gull. Bjarte Lunde Aarsheim og Morten Jensen har faktisk gjort det såpass bra, at det bare er en tidligere legende som har hatt en bedre start.
Eliteserien
Ligger dønn sist: – Må virkelig vise hvem som setter KBK først
EN TIME SIDEN
Kjell «Schou’en» Schou-Andreassen, mannen som ledet Viking til gull i 1972 og i 1982, er den eneste treneren som har tatt flere poeng på de første 36 kampene. Aarsheim og Jensen står med 72 poeng, og Schou-Andreassen står med 74.
Saken fortsetter under:

Andre tanker

Trener Aarsheim ønsker ikke å fokusere på tallene. Han vil ha fokus på det som skjer akkurat nå.
– Helt ærlig så tenker jeg ikke så mye på det. Jeg og Morten er fokusert på den jobben vi gjør i Viking. Historien til klubben kjenner man, og det har vært utrolig mange gode trenere og resultater i klubben, sier han til Discovery.
De aller fleste Viking-supporterne vil nok være godt fornøyd så langt med trenerduoen. Aarsheim er hvert fall selv fornøyd med egne prestasjoner så langt.
– Vi har vært her i kort tid, men likevel levert en tredjeplass og en semifinale i cupen. Statistikker som du nevner er nok mer interessant den dagen vi er ferdig i Viking. Det eneste vi fokuserer på er neste kamp, og den er allerede på torsdag. Så blir det en fantastisk kamp hjemme mot Jerv 16. mai, forteller treneren.
  • 16. mai: Se Viking - Jerv søndag 18:00 på discovery+
Sett denne? Saken fortsetter under videoen:

Gauseth oppsummerer: RBK-kritikk, Berisha-show og lilla Lamborghini

Tilbake

Torsdag skal Viking spille kamp hjemme mot Strømsgodset. Tirsdag kveld ser det ut som at flere spillere er klar for kamp igjen etter skader.
Zlatko Tripic har vært ute i to kamper. Men ifølge Aarsheim er han etter alle solemerker klar mot Strømsgodset.
– Han og Yann-Erik (Lanlay) er høyaktuelle til å bli med i en tropp. Men vi vet mer etter økten i morgen. Jeg regner hvert fall med at alle er klare til 16. mai, sier treneren.
Etter at dette intervjuet ble gjort har Tripic bestått en test på trening og er klar.
Også Shayne Pattynama ser ut til å bli klar etter skade. Han forlot banen borte mot Molde med skade.
  • Torsdag 12. mai: Viking - Strømsgodset klokken 19.00 på discovery+ og MAX
Sett denne?

KFUM-keeperen med gavepakke til Brann: – Hva i alle dager?

Eliteserien
Får spørsmål om egen rolle – slik svarer Michelsen
EN TIME SIDEN
Eliteserien
Irritert Moe tross seier: – Det gjør meg forbanna
EN TIME SIDEN