Populære sporter
All sport
Vis alt

Bekreftet: Eliteserie-oppgjør utsettes etter smitteutbrudd

Even Lübeck

Oppdatert 25/06/2022 klokken 10:12 GMT+2

Oppgjøret mellom Molde og Jerv går ikke som planlagt søndag. Jerv har for få spillere til å kunne gjennomføre kampen, får Discovery bekreftet av NFF og klubbene.

Jerv

Foto: NTB

Saken oppdateres!
– Det stemmer at kampen mellom Molde og Jerv utsettes. Vi må bare innrette oss med det. Det er ikke første gang det skjer og sannsynligvis ikke siste gang, sier Moldes administrative leder Bjørn Snorre Strand til Discovery.
Jerv har under elleve spillere tilgjengelig til kamp, som gjør det umulig for de gulkledde fra Grimstad i å stille til dyst i Molde søndag, får Discovery bekreftet.
Senere kunne også NFF melde om dette på sine nettsider.

Fisketjønn: Det rette valget

Nils Fisketjønn i NFF forteller at de støttet seg på den medisinske kompetansen fra legene, som var klare i sin sak om at en utsettelse var det rette valget.
– Anbefalingen fra legene var tydelig, siden det er et pågående smitteutbrudd. Det forventes enda flere smittet, så totalbildet med keepersituasjonen og antall smittede gjør at det var enkelt å kunne innvilge utsettelsen, sier han til Discovery.
– Sånne beslutninger er alltid krevende å ta, for det skal en del til for å utsette. Rådet fra medisinsk hold var tydelig, siden det er et større omikron-utbrudd, sier Fisketjønn videre.

Under elleve spillere tilgjengelig

– Vi fikk et signal om det fredag kveld og bekreftelse lørdag morgen. Det er bare sånn det er og vi får ikke gjort noe med det. Vi får håpe Jerv-spillerne blir friske raskt, sier Strand.
I Jerv-leiren er det - naturlig nok - ikke kjempestemning når Discovery ringer lørdag morgen.
– Jeg har hatt bedre morgener ja. Det er er veldig kjedelig, selvfølgelig. Vi har sett frem til og gledet oss tli kamp, men vi så den komme. Vi hadde ingen tilfeller før cupkampen mot Fram Larvik på onsdag, men det begynte å tikke inn på fredag, og vi har fått enda flere smittede i dag. Jeg antar at det kommer flere fremover og, sier daglig leder Jon Ole Reinhardsen.
– Vi har for få spillere til å kunne stille. Det er jo en fordel å starte med elleve mann, men som det er nå klarer vi ikke det. Å reise opp dit uten elleve mann er jeg glad vi slipper, siier han videre.
Begge lagene spilte cupkamp i midtuka forrige uke og skal spille cupkamp igjen til uka. Dermed får begge lagene seg et par dager ekstra spillefri
NFF kommer tilbake med informasjon om ny dato for kampen når det er klart.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame