• Se kampen mellom Odd og Kristiansund søndag klokken 17 på discovery+
Til Discovery sier Kristiansund-trener Christian Michelsen at det er godt å få Kvile tilbake til klubben.
– Det at vi får inn Sigurd forsterker oss i en posisjon hvor vi har vært skadeutsatt hele sesongen. Vi hadde troen på han og opprettholdt kontakten etter at han ble sendt tilbake. På grunn av mye konkurranse i Bodø/Glimt så var alle parter interesserte og da var det naturlig å hente han inn. I tillegg så får vi flere muligheter til å kunne bruke flere spillere i forskjellige posisjoner, sier Michelsen til Discovery.
Eliteserien
Kom ikke til enighet om ny kontrakt – nå takker landslagsspilleren for seg
15 TIMER SIDEN

Slitt med skade igjen

22-åringen fra Bergen ble først lånt ut fra Bodø/Glimt i begynnelsen av mai. Da hadde Kristiansund et stort behov for midtstoppere på grunn av skadeproblemer innad i troppen og planen var at Kvile skulle være der i én måned.
Kvile fikk sin første mulighet i kampen mot Haugesund tidligere i sesongen men fikk en verst tenkelig start da han måtte byttes ut etter bare elleve minutter. Etter en duell hvor han landet på skulderen ble det konstatert et kragebensbrudd. Midtstopperen måtte gjennom en operasjon og en ti uker lang opptreningsperiode. Låneavtalen med Kristiansund ble så avbrutt. 22-åringen får altså nå prøve seg på nytt i Nordmøre.
Kvile fikk et kort innhopp på slutten av forrige helgs kamp mot Rosenborg. På spørsmål om han er klar til å spille i den kommende kampen mot Odd sier KBK-treneren følgende:
– Sigurd har slitt litt med hamstring, jeg håper vi får kontroll på det til helgen.
Bergenseren har vært vant med å spille som en av to midtstoppere i Bodø/Glimt. Kristiansund spiller som regel en 3-5-2 formasjon. Dette tror dog ikke Michelsen kommer til å bli en utfordring for Kvile.
– Gode fotballspillere må kunne skjønne totalfotballen. Sigurd synes det er gøy og prøve en ny formasjon, og selv om det er en annen måte og spille på så tror jeg det skal gå fint, sier KBK-treneren.

Flere spillere tilbake fra skade

Til Discovery fortalte KBKs fysioterapeut Christian Williams tidligere i uken at de håper og få Faris, Hopmark og Coly tilbake til helgens kamp. Christian Michelsen sier at det går "den riktige veien" for de skadde spillerne.
– Det går den riktige veien for de alle. Hopmark og Coly er tilbake i trening. Det er litt usikkert for Andreas men jeg håper han melder seg på raskt. sier Michelsen og fortsetter:
– Pemi går det bedre med enn forventet. Det er ikke lenge til han er tilbake på banen. Vi får se om han er klar til helgen.
Se video:

Michelsen tror på overlevelse: – Vi har fått det ene slaget på trynet etter det andre

Eliteserien
Stortalentet skal på nytt opphold i gigantklubb: – Det har vi ingenting imot
21 TIMER SIDEN
Eliteserien
Trenerduo forlenger med LSK: – Vi vet at det er mye igjen
30/11/2022 KLOKKEN 14:05