Populære sporter
All sport
Vis alt

Vil undersøke truslene mot Pellegrino: – Vi ser alvorlig på saken

Andreas Hopen

Publisert 22/11/2021 klokken 16:38 GMT+1

Søndag fortalte Amahl Pellegrino at det ble sendt drapstrusler mot han underveis i kampen mot Lillestrøm. Nå vil Lillestrøm komme til bunns i saken.

Robert Lauritsen

Foto: Eurosport

Det var på et hjørnespark mellom Bodø/Glimt og Lillestrøm søndag ettermiddag at Amahl Pellegrino angivelig skal ha mottatt drapstrusler fra en Lillestrøm-supporter. Supporteren ble bortvist fra stadion, men ifølge kanarifansen kjenner ikke personen seg igjen i uttalelsene fra Pellegrino.
– Vi har snakket med vedkommende og folk som var til stede i går, og tilbakemeldingene vi har fått er at ingen har hørt noe om drapstrusler, sier supporterleder Tony Johansen til Discovery.
Skulle det derimot stemme at en supporter kom med drapstrusler, så er det noe kanarifansen tar avstand fra.
– Det er i såfall en enkeltpersons handling og noe vi tar sterk avstand fra, forklarer Johansen som også sier at det ikke ble gjort noe avhør eller ID-sjekk av vedkommende etter søndagens hendelse.

LSK ser alvorlig på saken

Lillestrøm sportsklubb har nå startet en prosess for å komme til bunns i saken.
– Vi jobber med saken. Nå har vi pratet med Bodø/Glimt, og samarbeider med de for å komme videre. Vi ser alvorlig på saken, og ønsker å løse dette på en riktig måte, sier daglig leder i Lillestrøm Robert Lauritsen.
Han forteller at Bodø/Glimt har loggført hva som kom frem på Aspmyra og har pratet med de innvolverte som var i nærheten. Det skal de sende over til LSK, som da skal gå gjennom det de får.
– Vi må ha fakta på bordet. Da skal vi prate med supporterne, og se på hva Glimt sender over slik at vi kan sette oss ned og se på hva som blir det riktige videre, fortsetter den daglige lederen.
Han har selv ikke noen formening om hva som skulle skje med supporteren hvis det stemmer at det har kommet drapstrusler.
– Det jeg kan si er at både vi og Bodø/Glimt ser alvorlig på saken, og hvis de opplysningene skulle stemme så er det en sak for doms- og sanksjonsutvalget i LSK som helt sikkert vil se på dette etterhvert, forklarer Lauritsen.
picture

Bernt oppsummerer: Hulsker oppgitt over Knutsen, favorittøyeblikk og umotivert Hareide

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame