Stabæk - Vålerenga 0-2 (0-0)
Marcus Sandberg ble utvist rett etter pause, og det på ekstremt klønete vis. Handsen hans gjorde at uerfarne Jonas Brauti måtte ta over. Han holdt stand lenge, men også han ble offer for en tabbe. Da kunne Vålerenga puste lettet ut etter tre kjærkomne poeng i Bærum.
Vålerenga burde nesten tatt ledelsen tidlig i kampen, da Bjørdal fikk ballen på 18 meter helt upresset, men kun klarte å blåse ballen over. Det skulle vise seg senere at man burde satt den muligheten, for stort mer av målsjanser var det ikke å skrive hjem om i den første omgangen på Nadderud.
Eliteserien
Dette er måltyven RBK jakter: – Han har vært en åpenbaring denne sesongen
12 TIMER SIDEN
Stabæk var godt med i kampen mot en av årets store medaljefavoritter. Men det hele ble snudd på hodet da Marcus Sandberg driblet seg bort som bakerste mann og endte opp med å handse utenfor 16-meteren da han forsøkte å rette opp i blunderen. Stabæk ble redusert til ti mann og fikk en enorm forsvarsoppgave da de måtte stå i mot Vålerengas gjentatte angrep.
Se tabben her:

Kjempeblunder fra keeperen: – Hva holder du på med?

Det klarte de lenge. Og Eliteserie-debutant Jonas Brauti vartet opp med en rekke gode involveringer som holdt hjemmelaget i kampen. Men han måtte til slutt kapitulere. Og da ble det dessverre en tabbe fra han også. Timingen da Borchgrevink løp gjennom var ikke god, og backen kunne heade ballen forbi en utrusende unggutt som kun fanget luft.
Stabæk kastet midtstopper Wangberg i angrep og prøvde å slå langt. I stedet kontret VIF. Sahraoui satte fart og så ut som Messi da han tredde fram Jatta. Han scoret sitt første Eliteserie-mål da han la på til 2-0. Det ble også sluttresultatet.
Eliteserien
Bekreftet: Fagermo og Nornes gjenforenes i Vålerenga: – «Once in a lifetime»-mulighet
15 TIMER SIDEN
Eliteserien
Viking-spiller ute resten av året etter mareritt-sesong: – Vært voldsomt tungt
I GÅR KLOKKEN 19:21