Dette var også bakgrunnen for at 24-åringen ble byttet ut da det fortsatt gjensto 30 minutter av kampen mot Viking søndag.
Det sier VIF-trener Dag-Eilev Fagermo til Dagsavisen.
Eliteserien
VIF-sjefen varsler flere storsigneringer: – Vi søker på øverste hylle
I GÅR PÅ 12:14
– Ivan har jo hatt korona, og derfor har han vært indisponert. Han er heldigvis mye bedre nå, og jeg regner med at han er klar for 90 minutter onsdag. Han har vært fantastisk som virkelig har stilt opp for klubben i det siste, og det er veldig bra, sier Fagermo til avisen og legger til:
– Det går jo på lungene, så han har slitt litt med pusten. Heldigvis er han klar igjen nå.
Det bekrefter også Näsberg selv når Discovery snakker med han tirsdag.
– For min del har det ikke vært noe problematisk. Rett etter jeg var «frisk» igjen så følte jeg med litt ekstra slapp og trøtt. Så har det vært litt sånn at brystet har tetta seg når jeg har vært i aktivitet og gjort det litt vanskeligere å puste, sier Näsberg til Discovery.
Til tross for at pusten har skapt litt utfordringer for stopperen, så kommer også 24-åringen med gode nyheter om egen form før den kommende kampen mot Odd onsdag.
– Alt føles bedre nå og er på riktig vei, avslutter Näsberg.
I 1-4-tapet for Viking søndag spilte Vålerenga til slutt med to midtbanespillere som midtstoppere, etter at både Brage Skaret og Näsberg måtte byttes ut. Førstnevnte grunnet krampe, mens Näsberg som følge av ettervirkninger av koronaviruset.
Til Dagsavisen forteller Dag-Eilev Fagermo videre at begge stopperne nå er tilbake i full trening, og at han regner med å ha begge klare til kamp mot gamleklubben Odd onsdag kveld.
I tillegg kommer Vålerenga-treneren med gode nyheter om kaptein og førstevalg på stopperplass Jonatan Tollås Nation, som ikke var med til Stavanger på søndag grunnet en skade.
– Tollås er bedre nå. Om han er klar for kamp i morgen gjenstår å se, men han er i alle fall klar for troppen, konstaterer Fagermo.
Eliteserien
«Utfryste» Udahl reddet Fagermo: – Var redd vi var preget mentalt
10/07/2022 PÅ 17:53
Eliteserien
Friskmelder nøkkelspillere før hovedkampen
16/06/2022 PÅ 18:08