Vålerenga-Lillestrøm 2-2
Til tross for å berge poeng, var det en tydelig skuffet Vålerenga-leir som snakket med Discovery etter kampen.
Eliteserien
Roser ungutten før ilddåpen i «Norges største kamp»: – Det er imponerende
04/09/2022 KLOKKEN 10:19
– Vi møter et dårlig fotballag. De har to sjanser som de scorer på, men vi kjører over dem, sier Aron Dønnum til Discovery etter kampen.
– Vi styrer kampen og skulle helt klart hatt tre poeng her, følger Henrik Udahl opp.
Også LSK-kaptein Thomas Lehne Olsen hadde blanda følelser etter derbyet.
– Det er ikke veldig mye som stemmer i den andre omgangen, og vi blir rundspilt til tider. Vi skal være fornøyde med at vi får med oss ett poeng, for den andre omgangen den var rett og slett ræva, sier Lehne Olsen til Discovery.
Se intervju med Dag-Eilev Fagermo her:

– Vi er ikke et topplag når vi ikke kan avgjøre kamper

Slik var kampen:

Med 7000 hjemmesupportere på tribunen og lokalderby på menyen, lå det an til å bli en festaften i ordentlig Vålerenga-ånd på Intility.
Derimot så Lillestrøm ut til å røve med seg alle tre poengene etter en rakettstart på kampen, i et oppgjør med svært høy temperatur både på og utenfor banen.
Mot spillets gang sendte Lars Ranger de gulkledde i ledelsen etter et flott angrep da det var spilt 25 minutter. Til tross for at det var hjemmelaget som styrte spillet på kunstgresset i Oslo, så doblet Thomas Lehne Olsen ledelsen til LSK like før pause.
Men Vålerenga ville bøte for baklengsmålene i første omgang, og Dag-Eilev Fagermo satte på Aron Dønnum etter pause. Kantspilleren gjorde som han ofte gjør, og noterte seg for både scoring og assist, i en klassiker som til slutt endte 2-2.
Henrik Udahl scoret Vålerengas andre mål.

Slik stilte lagene:

Vålerenga: Klaesson - Borchgrevink, Tollås, Nãsberg, Adegkugbe - Oldrup, Bjørdal, Sahraoui - Christensen, Udahl, Layouni
Lillestrøm: Hedenstad Christiansen - Garnås, Ogbu, Dragsnes - Ranger, Mathew, Karinen, Edh - Åsen, Lehne Olsen, Mathisen
Eliteserien
VIF-sjefen varsler flere storsigneringer: – Vi søker på øverste hylle
06/08/2022 KLOKKEN 12:14
Eliteserien
«Utfryste» Udahl reddet Fagermo: – Var redd vi var preget mentalt
10/07/2022 KLOKKEN 17:53