Populære sporter
All sport
Vis alt

Vieux Yaya Sane ble hentet av Kåre Ingebrigtsen i mai, nå kan han være ferdig i Brann allerede

Andreas Hopen

Oppdatert 22/07/2021 klokken 13:12 GMT+2

Tre kamper ut i Brann-karrieren, og drøye fem uker etter at han kom til Bergen kan Vieux Sanes dager i SK Brann være talte.

Vieux Sané

Foto: Eurosport

Det er BT som melder at Vieux Sané ikke lenger er i Branns planer, bare en drøy måned etter at 31-åringen kom til klubben.
Torsdag var ikke Sane tilgjengelig for pressen, og Kåre Ingebrigtsen henviser til klubbens sportssjef Jimmi Nagel Jacobsen. Han vil ikke gå inn på om Sanés dager i Brann er talte.
Sané ble signert i mai og skulle hjelpe Brann gjennom en stopperkrise. Han ble hentet samtidig som skadde Lars Gerson kom tilbake til Norge. Sané hadde ikke spilt noen kamper på halvannet år før han ble hentet til Brann av Kåre Ingebrigtsen, den samme treneren som hentet han til belgiske Oostende.
Sané var selv klar på at han ønsket å bli etter at Ingebrigtsen forsvant.
– Det er selvsagt trist at treneren er borte, men jeg er veldig fokusert. Dette endrer egentlig ikke noe som helst, sa midtstopperen til BT.
Mandag ble det bekreftet at Kåre Ingebrigtsen ikke var en del av Branns planer - og nå kan altså Sané lide samme skjebne, etter bare 84 minutter fordelt på tre kamper.

Søderlund på Brann Stadion

Det jobbes med flere spillere på Brann Stadion. Alexander Søderlund dukket klokken 12 opp på Brann Stadion, og skal være i møte med Branns danske sportssjef om en overgang til Brann.
33-åringen har stått uten klubb siden månedsskiftet da han terminerte sin kontrakt med tyrkiske Rizespor. Kontrakten ble terminert av familiære årsaker, sa Søderlund den gang.
Spissen har ikke besvart Discoverys henvendelser.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame