Det er innkalt til styremøte i Brann mandag ettermiddag, det bekrefter styreleder i Brann, Birger Grevstad til Bergensavisen.
– Vi skal gå gjennom situasjonen per nå, så får vi se hva som kommer ut av det. Vi skal i møte med daglig leder, Jimmi (Nagel Jacobsen) og styret, sier Grevstad til avisen.
Se hva Kåre Ingebrigtsen sa etter kampen i videoen øverst i saken.
Eliteserien
Sjekk VIF-keeperens «hemmelige våpen»: – Handler om å kamuflere
6 TIMER SIDEN
Han gjentar at ingen er fredet i Brann, men vil hverken bekrefte eller avkrefte om de vurderer et skifte av hovedtrener.
– Vi tar det i morgen, så får alle i styret komme med sine innspill om hva vi skal gjøre, sier styrelederen.
Søndag spilte Brann 1-1 mot Mjøndalen, etter at Daouda Bamba utlignet langt inne på overtiden. Brann ligger nest sist i Eliteserien, og har bare én seier på de første fjorten kampene. Kåre Ingebrigtsen sitt mannskap har tapt tre av de siste seks kampene. Normalt sett må man ha over tretti poeng for å holde seg i Eliteserien. Det betyr at Brann må ta 23 poeng på de seksten neste kampene.
Kåre Ingebrigtsen kom til Brann i fjor sommer etter at Lars Arne Nilsen måtte forlate jobben. Ingebrigtsen hadde da vært arbeidsledig en periode etter et kort opphold i kypriotiske APOEL Nikosia.
Eliteserien
Enorme smerter etter «Helland-dobbel»: – Vet ikke hva han har imot skrittet mitt
8 TIMER SIDEN
Eliteserien
Satte en demper på gjenåpningsfesten for LSK
9 TIMER SIDEN