Det skriver klubben på sine nettsider tirsdag.
– Denne forlengelsen gir både Kevin og oss bedre tid til å finne ut av veien videre og er naturligvis viktig med tanke på å beholde en lokal spiller som brukte forrige sesong på å etablere seg på et veldig godt nivå og som ventelig vil ta nye steg denne sesongen, sier FK Haugesunds sportslige leder Eirik Opedal.
Eliteserien
Gauseth oppsummerer: Wahlstedt-hyllest, røde kort og heltent Sæter
27/06/2022 PÅ 15:14
Det har tidligere i vinter vært interesse fra utenlandske klubber rundt Krygård. Wisla Krakow kom blant annet med flere bud på midtbanemannen, men nå blir Krygård altså med videre i FKH.

Flere profiler ut

Haugesund har i vinter mistet flere av sine profiler. Niklas Sandberg har reist til Viking og Kristoffer Velde har reist til Polen. I tillegg har de mistet rutine i Joakim Våge Nilsen og Alexander Stølås.
Inn har de hentet blant andre Nikolas Walstad fra Mjøndalen og Søren Reese fra Midtjylland, mens lovende Christos Zaferis kommer tilbake fra lån i Grorud.
Jostein Grindhaug uttalte nylig at X-faktor var det neste på handlelista.
– Det er to voksne spillere (Walstad og Reese). Bra erfaring. 25 og 28 år. Det er det vi har søkt etter og det gir oss en bedre balanse i gruppa. De er to av de eldste i gruppa vår og det trengte vi. Det frigjør rom for å hente litt andre type spillere - litt yngre alder og gjerne med en X-faktor. Det er det som er snadder å jobbe med, sa Grindhaug til egen klubb nylig.
Sett denne?

Knalltøff start for Rekdal: Slik spilles de første Eliteserie-rundene

Eliteserien
TV 2: Vålerengas keeper selges til Toulouse
26/06/2022 PÅ 20:52
Eliteserien
Presset vokser på Fagermo: – Trodde vi skulle være med helt der oppe
26/06/2022 PÅ 20:42